Ahoj mamicky a buduce mamicky,
prave som spustil nove "pasy". To znamena, ze v nastaveniach si teraz mozete zadat kopec novych veci (hlavne tykajucich sa deti a tehotenstva), ktore potom budu vidiet vo Vasom pase.
Nejdem to tu vsetko popisovat, staci ked sa prihlasite a pozriete Nastavenia, tam vsetko najdete.
Poskusajte a dajte mi vediet ci to funguje.
bob.
P.S. Oteckovia do kolonky tehotenstvo vyplnajte udaje partnerky.
Bob, ty si supiš... a navyše v 38TT... 😀
ale ďakujeme 😅
konecne sa z pasu dozvedame, ze Adminovci su tehotni 🙂 gratulujeme 😉
..bob...som unesená 😉 ..a to ani zďaleka nemyslím na teroristickú skupinu Al-kajdu 😀 😀 😀
jeej, super.. a funguje to 🙂
jeee bob gratulujem,prajem zdravuckeho chlapceka 😉
...bob...aj ja sa pridávam ku gratulácii...nex je pre vás vždy váš *OSKAR* skutočným *oskarom*../slniečkom/ 😀 😀 😀
woooooooooooooooooooooooooooooooooooooow
jeeej, uz mame aj my 😎
Dakujemeeeeee
supeeeer 🙂
perfektne...dakujeme a gratulujeme k vasmu prirastku... nech vsetko dobre dopadne 😉
Bob, gratulujem 🙂
Bob, Majka, srdecne gratulujeme aj s Danielom! Nech ste zdravi a v pohode a tesime sa na dalsie super toolky 😵
nevesta vymysli si vlastne motto 😀 😀 😀
..alex..nevesta Ti robí osobnú prekladateľku??? 😀 😀 😀 ..alebo naopak??? 😀 😀 😀
bob, tak to je paraaaaaaaaaaaaaada 😉
bob, to je paráda 😵 akurát mám taký menší dotaz, keď si kliknem na môj pas, termín mám 04.01.07 a podľa doktorky je to 06.01.07 (všetky údaje som samozrejme zadala správne) 😕 Ešte jedna vec, viem, že čakáme dve (ale sú tam len možnosti s pohlaviami, nedá sa tam vybrať možnosť, že čakáme dvojvaječné alebo jednovaječné dvojčatá? 😉 )
Bob, Majka, dakujem a gratulujem 😵 😵 😵
Bob, gratulujem k prírastku, čo sa vám o chvíľu narodí 🙂 😵
katrin: ohladom tych dvojiciek mas pravdu, to dorobim. Termin..., no tam je to komplikovanejsie, toto je zakladny vypocet, doktorka to urcite vie presnejsie. Ak chces aby to sedelo, tak si nastav o 2 dni dlhsi cyklus a malo by to sediet 😒
...a velmi pekne dakujeme za vsetky priania 😉 Uz sa tesime a verime, ze vsetko bude maximalne OK.
Alex, promin 😅 to som si nevsimla 🙂
tieto zmeny sa mi pacia! 😉
uz som tam zadala viac krat tie udaje ale sa mi to neuklada. kde moze byt chyba?
nevesta ja viem ze nie, ale je to zlateee 😉 🙂
ani mne to akosi neuklada 😒
🙂
uz sa mi to podarilo. len som musela vyplnit uplne vsetky udaje v hornych kolonkach. zuz skus a snad ti to potom pojde 😉
danii, dik pomohlo 😀
a Gratulujem Majke a Bobovi k prirastku, ktory uz coskoro naplni ich domcek 😉
😵 kujeme