Ahojte, zaujima ma aj nazor ostatnych, ci ste spokojne s novym vyhladavanim na bazari...ja teda nie 😒
áno, som a veľmi.. hladam si veci hned v dvoch troch príbuzných veľkostiach, urýchli mi to robotu. Ved v podstate, nezmenilo sa nič, len sa vyhladávanie rozšírilo.. predtým ste dávali 1 hladaný výraz, môžete tak vyhladávať aj nadalej, akurát že cenu si už dohladáte vpísaním, nie ako predtým, klikaním..
ja som tiez spokojna
Spokojná. Súhlas s @benne - "hladam si veci hned v dvoch troch príbuzných veľkostiach, urýchli mi to robotu".
mne to vôbec nejde viete mi poradiť? 😒
@dobramamina máš explorer? skús mozillu
mne sa páči vyhľadávanie na MMb, toto je iné zaberie viac času a niekedy je to až otravné, keď si kliknem na albumík určitej mamičky niekedy sa mi nechce pozrieť všetky jej inzeráty, keď má napr. 6-7 strán a hľadám napríklad vecičky pre dcérku vo veľkosti 98.
ahoj ano mám a to ako cez akú mozillu,ja nie som až taký frajer čo sa týka počítača 😀 😨
vyhladavanie je OK, ale tie,ktore nemaju uvedene mesto - nenajde ich. 😠
@benne ahoj áno mám a to ako cez akú mozillu? 😖
@dobramamina to je internetový prehliadač... musíš stiahnuť, nainštalovať 😉
ďakujem je to super 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
prepacte,ale ako sa dostanem do bazara?vobec mi to nejde :(
@tatiana160 ani mne. mozno treba upgradovat flash player, alebo co....
no toto je pre mna spanielska dedina :( nevyznam s do takyc veci ...
@benne prosim,neviete mi poradit ako s tym bazarom.vobec neviem co tam mam vpisat a ked aj nieco napisem,nic sa nedeje.vobec v tom nemam prehlad.dakujem tana
@baklik prosim,neviete mi detajlnejsie opisat co mam robit?dakujem
ani mne to nefunguje :(
mne to tiež nešlo tak som išla cez Mozillu ako mi poradili a už je to super 😀
@tatiana160 musíš si nainštalovať mozillu,klikni do googla
@tatiana160 skus google chrome....ja ho mam a ide mi to stale 😉
@dobramamina dakujem krasne.skusila som to a ide to.dakujem vam tana
no veru ani ja 😢