Nové vyhľadávanie na bazári

larmimi
1. apr 2012

Ahojte, zaujima ma aj nazor ostatnych, ci ste spokojne s novym vyhladavanim na bazari...ja teda nie 😒

dobramamina
1. apr 2012

no veru ani ja 😢

benne
1. apr 2012

áno, som a veľmi.. hladam si veci hned v dvoch troch príbuzných veľkostiach, urýchli mi to robotu. Ved v podstate, nezmenilo sa nič, len sa vyhladávanie rozšírilo.. predtým ste dávali 1 hladaný výraz, môžete tak vyhladávať aj nadalej, akurát že cenu si už dohladáte vpísaním, nie ako predtým, klikaním..

alenka600
1. apr 2012

ja som tiez spokojna

carodejnica
1. apr 2012

Spokojná. Súhlas s @benne - "hladam si veci hned v dvoch troch príbuzných veľkostiach, urýchli mi to robotu".

dobramamina
1. apr 2012

mne to vôbec nejde viete mi poradiť? 😒

benne
1. apr 2012

@dobramamina máš explorer? skús mozillu

adahk
1. apr 2012

mne sa páči vyhľadávanie na MMb, toto je iné zaberie viac času a niekedy je to až otravné, keď si kliknem na albumík určitej mamičky niekedy sa mi nechce pozrieť všetky jej inzeráty, keď má napr. 6-7 strán a hľadám napríklad vecičky pre dcérku vo veľkosti 98.

benne
1. apr 2012

@adahk no to je niečo iné.. tu by sa fakt zišlo, kto ma viac inzošov, aby si ich mohol zatriediť do nejakých podskupín..

dobramamina
1. apr 2012

ahoj ano mám a to ako cez akú mozillu,ja nie som až taký frajer čo sa týka počítača 😀 😨

nadhera
1. apr 2012

vyhladavanie je OK, ale tie,ktore nemaju uvedene mesto - nenajde ich. 😠

dobramamina
1. apr 2012

@benne ahoj áno mám a to ako cez akú mozillu? 😖

vefi89
1. apr 2012

@dobramamina to je internetový prehliadač... musíš stiahnuť, nainštalovať 😉

benne
1. apr 2012

@nadhera na druhej strane.. tie, čo nemaju uvedene mesto, nemaju záujem o stretká a osobný odber 😉 ich slobodna voľba

dobramamina
1. apr 2012

ďakujem je to super 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nadhera
1. apr 2012

@benne mam sice zaujem o osobne stretnutie, ale velmi nepotrebujem uvadzat mesto 😒 Aj kociar som predala prave takymto sposobom,pretoze som ho nechcela posielat. Asi si to zmenim v pase. 😀

benne
1. apr 2012

@nadhera ale tak stačí, ked vyplníš okres a mesto necháš prázdne.. to by šlo, či?

nadhera
1. apr 2012

@benne ci dam okres alebo mesto - vsetko jedno /to iste mesto/ 😀

benne
1. apr 2012

@nadhera ale to by som ja netušila.. ja mam vyplnene aj okres aj mesto aj tak sa ma pýtaju, či som fakt z kežmarku 😅

nadhera
1. apr 2012

@benne 😀 😀 😀

nadhera
1. apr 2012

@benne nehanbim sa,kde byvam, ale sme male mestecko a tu kazdy kazdeho pozna 😀 😀 😀 povodom som z KOSIC a uz som parkrat nakupila tak, ze mi veci prevzala mama v KE . Kazde usetrene € za postu potesi.

tatiana160
1. apr 2012

prepacte,ale ako sa dostanem do bazara?vobec mi to nejde :(

baklik
1. apr 2012

@tatiana160 ani mne. mozno treba upgradovat flash player, alebo co....

tatiana160
1. apr 2012

no toto je pre mna spanielska dedina :( nevyznam s do takyc veci ...

tatiana160
1. apr 2012

@benne prosim,neviete mi poradit ako s tym bazarom.vobec neviem co tam mam vpisat a ked aj nieco napisem,nic sa nedeje.vobec v tom nemam prehlad.dakujem tana

tatiana160
1. apr 2012

@baklik prosim,neviete mi detajlnejsie opisat co mam robit?dakujem

desszi
1. apr 2012

ani mne to nefunguje :(

dobramamina
1. apr 2012

mne to tiež nešlo tak som išla cez Mozillu ako mi poradili a už je to super 😀

dobramamina
1. apr 2012

@tatiana160 musíš si nainštalovať mozillu,klikni do googla