Nové testy na vodičský

amito
22. feb 2023

Ahojte,robite si teraz niekto vodičský?My sme začali ešte minulý rok a bolo nám povedané,že nás sa ešte nebudú týkať tie nove testy.No,ale čítam,že už od apríla sa to spustí.Jedine to stihnúť do marca..dik za odpoveď

lubka474
22. feb 2023

@amito nie som si istá na 100% ale myslím že ak si začala robiť vodičák "po starom" tak budeš mať aj skúšky po starom. Ale kto začne robiť vodičák po 1.4. už bude mať nové online testy. Aspoň tak mi to hovoril manžel

rubinka
22. feb 2023

Netýka sa ťa to v prípade že sa stihneš nahlásiť na skúšky do 31.marca. To je smerodajné nie kedy si začala kurz. Koľko jázd ti ešte chýba?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lalala94
22. feb 2023

Ale už sa rieši to, že to nakoniec zase presunú myslím na jún, keďže znova nestíhajú…

rubinka
22. feb 2023

@lalala94 - kde to píšu že to nestíhajú?

dada5000
22. feb 2023

@rubinka v Trnave sa musi nahlasit do 28.2., aby sa robili po starom. Vraj ani o den neskor. Vcera som to riesila kvoli dcere, este jej chyba par jazd, asi to nestihne😥

amito
autor
22. feb 2023

@rubinka ešte 8 jázd

lalala94
22. feb 2023

@rubinka robím autoškolu a priamo inštruktori, ktorí kecajú s policajtmi sa rozprávajú aj o tejto zmene. Nie je to žiadna oficiálna informácia ani nič také, ale ja neverím tomu, že to bude takto fungovať od apríla. Už to bolo viackrát presúvané, preto ma neprekvapí, ak bude naozaj pravda, že sa to presunie na leto.

@dada5000 to je divné, že do 28.2, normálne by to malo byť do konca marca.

amito
autor
22. feb 2023

@dada5000 ja by som to stihla len tak,tak ..Ale,otázne je ci budem dostatočne pripravená na skúšku 😆

rubinka
22. feb 2023

@lalala94 - Ja tiež robím vodičák ale mne ešte veľa chýba a bolo nám povedané že do konca marca.

dada5000
22. feb 2023

@lalala94 do konca marca robia testy po starom a policia ma 30 dni na stanovenie dstumu testov. Preto treba mat jazdy ukoncene do 28.2. A teda vraj je jedno kedy zacala, po tomto datume uz pojde po novom. Tiez som si myslela ze staci aby do konca marca mala hotove jazdy ale nie je to vraj tak.

dada5000
22. feb 2023

@rubinka tak ja neviem. Moze byt, ze v kazdom meste si to policia nastavi podla seba? Nemam ani tusenia. Teraz mi dcera hlasi, ze kamati z dvoch dalsich autoskol v TT su na tom rovnako, a tiez im bolo povedane dnes to iste. Do 28.2.

dada5000
22. feb 2023

@amito stastna to zena, to das, neboj a s prehladom😉

amito
autor
22. feb 2023

A to máme kedy stihnúť sa doucit tie nove otázky.. normálne stresy začínajú z tohto celého 🙈

rubinka
22. feb 2023

@amito - Najlepšie zájsť do autoškoly a popýtať sa čo a ako.

patus_2
26. feb 2023

@amito len kľud, nestresuj. Ak budeš robiť nové testy, tak budeš mať skúšku až v apríli. Takže viac ako mesiac času. V kľude sa stihneš doučit nové otázky 🙂

palomka
26. feb 2023

Na stránke ministerstva som si dnes robila len tak skúšobný nový test. Hodí stále nové otázky. Skúste pozrieť. Myslím, že väčšina je aj tak zo starych testov.

alojzova
26. feb 2023

@lalala94 kde ste sa to dočítali prosim

amito
autor
27. feb 2023

@patus_2 áno,ak už budem vedieť na isto tak sa ani nebudem ponáhľať s jazdami.Len ma to dosť vytocilo keďže tam sú aj otázky co sa týka konštrukcie a údržby vozidla no a to nás vôbec neučili.Tak nech zmenia aj výuku a prispôsobia novým otázkam 😄