Ahojte,robite si teraz niekto vodičský?My sme začali ešte minulý rok a bolo nám povedané,že nás sa ešte nebudú týkať tie nove testy.No,ale čítam,že už od apríla sa to spustí.Jedine to stihnúť do marca..dik za odpoveď
Netýka sa ťa to v prípade že sa stihneš nahlásiť na skúšky do 31.marca. To je smerodajné nie kedy si začala kurz. Koľko jázd ti ešte chýba?
Ale už sa rieši to, že to nakoniec zase presunú myslím na jún, keďže znova nestíhajú…
@rubinka robím autoškolu a priamo inštruktori, ktorí kecajú s policajtmi sa rozprávajú aj o tejto zmene. Nie je to žiadna oficiálna informácia ani nič také, ale ja neverím tomu, že to bude takto fungovať od apríla. Už to bolo viackrát presúvané, preto ma neprekvapí, ak bude naozaj pravda, že sa to presunie na leto.
@dada5000 to je divné, že do 28.2, normálne by to malo byť do konca marca.
@lalala94 do konca marca robia testy po starom a policia ma 30 dni na stanovenie dstumu testov. Preto treba mat jazdy ukoncene do 28.2. A teda vraj je jedno kedy zacala, po tomto datume uz pojde po novom. Tiez som si myslela ze staci aby do konca marca mala hotove jazdy ale nie je to vraj tak.
A to máme kedy stihnúť sa doucit tie nove otázky.. normálne stresy začínajú z tohto celého 🙈
Na stránke ministerstva som si dnes robila len tak skúšobný nový test. Hodí stále nové otázky. Skúste pozrieť. Myslím, že väčšina je aj tak zo starych testov.
@amito nie som si istá na 100% ale myslím že ak si začala robiť vodičák "po starom" tak budeš mať aj skúšky po starom. Ale kto začne robiť vodičák po 1.4. už bude mať nové online testy. Aspoň tak mi to hovoril manžel