Dobrý deň, dcera si robí vodičák, samozrejme sme pripravení na to, že bude mať nové testy. Problém je, že v autoškole jej nevedia povedať termin, ževraj nie su ešte funkčné. Neviete kedy sa začnú cca dávať prvé termíny? Alebo ako to s nimi vyzerá? Už jej chýbajú len 3 jazdy a nechceme, aby ich mala ďaleko od skúšky, keďže teraz nemajú skúšku ešte ani tí, čo už skončili pred mesiacom jazdy...
zatial tieto nove skušky su len vo vybranych mestach a mali by nabehnut všade niekedy koncom aprila tak nam bolo povedane
@rubinka áno to funguje aj u nás, ale teraz nedávajú skúšky ani tým, čo už majú od jazdené napríklad pred mesiacom, lebo nie sú temriny na nové skusky
@hanka55 vdakaa
Aha to som netušila že ešte nenabehli na novy systém všade.
@rubinka no ja som počula že ten nový systém ešte nikde nefunguje, preto teraz neprebiehajú skúšky nikde
No v našej autoškole je to tak že kým nemá všetky jazdy absolvované tak ju nemôžu prihlásiť na skúšku a tam sa čaká na termín potom rôzne cca 2 týždne až mesiac. Potom si zvyknú žiaci ešte dať 2-3 jazdy navyše pred skúškou aby neboli dlho bez toho že by jazdili. Ale to už sa pripláca. Neviem ako je to v iných mestách.