Prispeli ste aj vy na nove medium, kde bude Kovacic, Ghannam, Sisolakova?
Nie
A ty?
Ja sa aktívne zaujímam o politiku ale pýtať sa, kam kto dáva peniaze, je uplne scestné. Je to každého súkromná vec. Ak máš aspoň priemerne IQ, musi ti byt jasne, ze počet príspevkov nájdeš na donio.sk, ze na takého zbierky prispievajú osoby s vyšším vzdelaním a príjmom. Takže prezraď, na čo potrebuješ túto info? Zbierať nicky?
Ano prispela som aj moj muz nezavisle od seba :D a drzim im velmi palce.
áno a verím, že sa k nemu pridajú aj Ďalší. odvaha je významný artikel, mnoho slovákov ju postráda a môžeme byť iba vďační za to, že niekto robí "prácu" za nás.
ano
@veklipo ked ta to tak pohorsuje, mala si si precitat otazku a “odplavat” dalej.
Takže máš podpriemerne IQ.
S tým sa pri hrdinských anonymoch ráta.
Nie lebo peniaze potrebujú viac ťažko chorí ale ani im nedav pravidelne čo má mrzí 🫣
ano, prispeli sme im cela rodina. my, svokrovci, svagrovci, michala mame radi. tesime sa na tento jeho projekt.
Fandim im, drzim palce, ale nie, neprispela som. Myslim, ze su dost sikovni a maju dost dobrych kontaktov, aby si vedeli peniaze zabezpecit sami. Su tu ini, co by potrebovali tie peniaze, zial nemaju moznost sa pretrcat po internete a bilboardoch.
Nie 😄 Už len jemu...
Nie, ale prispel som dievčatku na vozík, ktorý jej nedajú, lebo má nohy síce jak paragraf, ale "má ich" - vyjadrenie socialnej poisťovne. Ukrajinskej rodine som objednal tortu na chlapcove 1. narodeniny, aby mal radosť. Ciganom tuto pod nami som kupil zošity a písacie potreby do školy, sú slušní, ale majú veľa deti a nestíhajú to všetko platiť, hoci sa snažia.
Ale takým darmožráčom ako je Kovačic neprispejem nikdy ani cent.
O novom médiu som už počul. Budem hádať...
Televízia N? :D
@thirstymonk darmozraca?
@katarinaba ...však áno sú.Ale načo podnikať z vlastných,keď môžeš z cudzích,ktorým to netreba vrátiť? Tento jeho ,,nezávislý" počin skončí tak isto mainstreamovo ako všetky takéto relácie.Pretoze sa nedá robiť nezávislá novinárcina,keď je úplne jasné,že na ktorú stranu su novinári naklonení.Chvilu to bude slapat a potom to spadne do rovnakých mocenských bojov kovacic verzus zlí politici ako to bolo v na telo.
Ale taktik je to skvelý a skvelo vyhodnotil a využil situáciu.Pol milióna za pár dní.💪🏻 Pekny peniaz
Ak by sme mali fungujuci nerozkradnuty stat, kde sa politici zaujimaju aj o ludi a nie o to ako dostat svojich kamosov z basy a zabezpecit si dozivotny prijem a beztresnost, tak by sme nemuseli robit zbierky pre chore deti, ludi na pokraji chudoby alebo by nemuseli suplivat ulohy statu mimovladky (kt aktualna vlada namiesto podpory este hani)
Takychto politikov si ale treba zvolit a kym bude krajina plna hlupakov, kt pocuvaju na populisticke reci, tak to je utopia. Takze ak pride niekto, kto neunavne bude poukazovat na kauzy, svinstva a nekonpetentnost politikov, tak takychto ludi ma zmysel podporovat.
@veklipo podstatne je, ze ty ho mas nadpriemerne. Gratulujem!
@victoriab Vieš, ja veľmi TV nesledujem, ale z toho, čo som videl, kovačic je rozhodne jeden z najspravodlivejššich moderatorov (keď si to porovnam s tym slizkym ujkom z TA3 napriklad). Každopádne, ešte takú nehrali, že by som ja prispieval dajakemu moderatorovi tyvole. Ak je taky dobry, tak sa musí sám uživiť, televizie sa o neho musia biť a on stovkami riť utierať.
Mi to príde, jak keby si Elon Musk založil dajaky donejšn na jeho družice :D Veď to je na smiech.
@thirstymonk No vidíš, a keby tento štát fungoval, títo tvoji obdarovaní by mali všetko aj bez teba.
@gribka1 A kovačic by ostal v markize a nechumelilo by sa :D
Neprispela som, ale zabávam sa na tom ako ide dezolátov roztrhnúť 😀
@thirstymonk a v ktorej televizii by mu nediktovali koho zavolat o com sa bavit a ake otazky klast?
@victoriab Neviem, absolútne netuším ako to v tejto brandži funguje. Ale teraz, keď bude mať svoju nezavislu Televiziu N, tak určite bude vo svojom živle a bude si môcť volať koho chce.
Ale nie, len trošku zveličujem (tzv. literárna hyperbola), nemám proti nemu nič fakt. Zo všetkých moderátorov, čo som videl, je najspravodlivejší.
@thirstymonk Kovačič nie je politik a zodpovedný za to ako sa tu ľuďom žije.
@gribka1 To ani nikde netvrdím...
@thirstymonk Volať môže, ale mám obavu, že neprídu. Sama som zvedavá na tie formáty.
@thirstymonk nie je to televízia N, je to projekt 360, ešte vzniká aj internetová tv dvtv, po vzore z čr, ale neviem, či úspech bude taký ako v čr.
A vy ste gdo? Že tu z nás ťaháš taketo udaje? Anonymný hrdina? 🤔
@fido69 Anonymny kovačic :D
@victoriab Ja viem, to len dopredu prorokujem, komu ten projekt bude slúžiť. Fico to asi nebude :D
nie...