Chystáte sa pozrieť si novú Angeliku? Neviete, kedy bude u nás premiera? V Čechách na Vianoce a v Rusku už v októbri.
mohla si si to dať do fotoblogu 🙂
@veronique_1
@elise Nerozumiem. Ja som fotoblog este nikdy nepouzivala,...
@sedmokravka Tu je o tom napr
http://angelika.zaweb.cz/denik-angeliky/prubeh-...
@veronique_1 hor máš vdla obálky môj fotoblog tam klikneš a môžeš písať ako status a budeš tam mať komentáre k tomu od iných uživatelik
@sedmokravka ja to mam tiez komplet precitane a nie raz xixi
hm.... mercier je mercier... az sa bojim pozriet na google, ako vyzera ta Nora....nechcem byt sklamana..a vobec v povodnom boli uzasní herci /fešáci/
a jasne, ze som nevydrzala a pozrela si tu Noru...a sklamanie velké.... je to pekná herečka----ALE vobec to nie je typ osudovej hrdej zvodnej a silnej zeny.... hodila by sa skor na malu morsku pannu, ci dceru lesného elfa......nema v sebe ani stipku výnimočnosti..... juj, tak ma to mrzí... 😒
@awalancha3
Ale Mercier tou rolou aj skončila.. 🙂 Inak s tebou súhlasím - také neviniatko vybrali.. 😝
Premiera bude 27.2.
Ako sa Vam paci nove spracovanie filmu Angelika?
@veronique_1 Dakujem za uzasnu spravu, ani som nevedela. Akurat mam rozcitanych 14 dielov knih, ale musim povedat ze vo filme s Mercierovou je len zlomok z jej zivota, v knihach je toho ovela viac, aj lepsich scen 🙂 ! Dufam ze natocia podrobnejsie, je to uzasne citanie. 😀