Ahojte, nosíte počas menštruácie sukňu? Prečo by sa vlastne nemala nosiť?
Nosím šaty sukne cokolvek ;)
Toto som nikdy neriešila. Akurát bledé šaty/nohavice/sukne si nedávam prvé 2-3 dni cyklu, lebo mám naozaj silnú menštruáciu. Nájdi si niečo v čom ti bude pohodlne a nerieš čo sa má a čo nie!
Toto som ešte nepočula. Osobne radšej nosím v lete počas menštruácie šaty alebo sukne. Také ktoré sa ľahko nezdvihnú. Určite sa nechcem pariť v nohaviciach
Nikdy ani neriesim ci mam, alebo nemam menstruaciu. Rovnako jem, rovnako cvicim, rovnako sa obliekam. Normalne vsedne dni. 🤷🏼♀️
Nie. Ani mimo nej. Nemám rada sukne. Ale ze by sa "nemala" nosiť počas MS počujem prvýkrát.
Citim sa lepsie v nohavicisch mam silny menzes, ale ku koncu uz ano
Ja som sestra a v robote mam normalne biele gate. Ja to nejak neriesim absolutne😁saty, sukna co chcem. Ved ju nedviham😂😂😂
Nosim, aj prave teraz ju mam na sebe a v zivote som nepocula, ze by sa nemala nosit pocas menstruacie. Osobne si myslim, ze na nohaviciach flak z pretecenia bude vidiet skor, ako na sukni.
Nikdy som o tom nepočula, ani som neriešila, čo si "nemôžem" vtedy obliect. Som zdravotna sestra a bežné som nosila biele nohavice, biele šaty a podobne
Čo? To máš odkiaľ že sa nemá nosiť sukňa?
ja som zasa kedysi počula, že počas menzesu sa má nosiť sukňa. Vraj ak si žena cez svoje dni oblečie niečo "ženskejšie" ako nohavice, tak sa lepšie cíti. U mňa to absolútne neplatí :D
jasné... v lete len sukne, šaty...
@trixi12 necítim sa o nič lepšie mám šaty , ale skapíňam v robote z kŕčov v bruchu 🤣 takze to vôbec nepomáha !😤🤣
Myslím si,že som dosť stará, toto som v živote nepočula. Práveže počas menzesu preferujem sukne, kvôli prirodzenemu odvetravaniu a nie pareniu sa v nohaviciach
nosim sukne vzdy
Jasne, ze nosim. Este som nepocula, ze by sa nemala nosit. Len niektore nenosia preto, lebo pri nahodnom preteceni sa flak medzi nohami skor strati na nohaviciach, ako na sukni. Ak si sedela.