Nosíte podprsenku pod šaty? Mám ich dosť veľké didi🤩 tak musím ale blbo to vyzerá .
Ja kojim, takze tiez musim 🤷🏻♀️
Ja tiež nosím lebo to blbo vyzerá keď mám zadok, pupok a hore nič, ale už keď bolo príšerné horúco tak som prebehla v šatách bez, už mi bolo jedno že som hore plocha. Ale boli to šaty ktoré neukázali obrysy pŕs.
ano nosim, lebo neznasam ked mi vidno bradavky
ano nosim, lebo mam velke prsia, a tak ci chcem ci nie musim zobrat. Ale ked som doma, tak nie. Prve co urobim, ked pridem domov napr. z obchodu, tak najprv davam dole podprsenku a az potom vybalujem nakup 😅 Neznasam podprsenky 😖
Najradšej si kupujem šaty so všitými podprsenkami,ale keď ju niektoré nemajú,tak nosím podprdku s odopínacími ramienkami.
@cimage veď to že aj ja a už druhé a to vidno😢
@arianna25enila by som ja zase dosť veľa
@jaja20 keď mne to nedrží a to mám aj drahé kusky
Tie kvalitnejšie majú zvnútra aj silikónové/pogumovane časti,aby sa nešmykali.
S veľkými prsiami by som sa rozlúčila s týmto kúskom oblečenia. Ja som to urobila, lebo to vyzerá fakt nevkusne.
Volakedy sme nosili podprsenky so silikonovymi ramienkami. Už teraz sa nenosia?
Uprimne? Teraz sa nosi vselico...uz davno neriesim taketo veci..podprsenku by som najradsej nenosila (mam male prsia),odkedy dojcim nenosim vystuzene a push up ako predtym a je to skvely pocit..no neznesiem pocit,ze mi vidno bradavky..a tak podprsenku nosim,a dam si ju aj pod saty na ramienka.. neriesim,ci to vidno alebo nie..ak idem niekam,kde sa to nehodi (svadba,vacsia oslava),bud riesim saty,kde nevidno ramienka podprsenky,alebo to riesim podprsenkou bez ramienok
@iveta7677 nie to je teraz najväčšie faux pas
Vyhybam sa veciam kde sa nedá "skryť" podprsenka....mám ich väčšie,a po dojčení to nieje Bohvie čo...teda podprsenku musím mať,lebo to nieje už oku lahodiace bez🤷.....čiže veci bez ramienok,s úzkymi ramienkami....sú pre mňa no go...rada by som si také kúsky obliekla,ale mne proste moje veľké prsia neudrží podprsenka bez ramienok...😭
Intimisimi samosrzka drzi velmi dobre. No ale zase nie je taka pohodlna ako klasicka podprda.
Ja teda saty na tenke ramienka nenosim. Lebo nepaci sa mi ked tie ramienka trcia. Takze slor take na hrubsie ramienka, nevykrojene nech je podprsenka pekne schovana
Ano ak su latkove tak bud lepiacu samodzku alebo korzetovu bez ramienok so silikonovym poistenim po obvode proti smykaniu..ale vacsina siat na ramienka byva s tou plavkovou vystuzou na prsiach tak ani netreba.
Ja mam vykojené 2- ký čiže musím. No chystám sa, na upravu( zdvihnutie bez silikonu). Aby boli pevné, nemusia byť veľké.
@snezienkaaa82 a ak sa smiem spýtať čo presne ti budú robiť a koľko to cca bude stáť? Nejak začínam mať komplexy z mojich malých mäkkých pŕs do dvoch odkojených deťoch :-/
@neffely o
Cxa, 2000 eur. Odstránia prebytočnú kožu, upravia dvorce. Kukni práce mudr Koperniech. Ma aj sili aj bez sili.
V bežnom živote áno, nosím a je mi jedno, či v obchode alebo na prechádzke v meste niekoho pobúri moje ramienko 🤣 na spoločenské udalosti si vyberám šaty, ktoré podprsenku skryjú.
Ja musim lebo mam male a tiez to blbo vyzera🤷♀️