Nosíte pod body spodné prádlo? Aký typ nosíte? Obycajne alebo nejaké sexy? Tie sexy sa dajú nosiť aj v obyčajný deň niekam do baru? Ako to ľudia vnímajú?
Ano, nosim. A ak su dalsie otazky na body, tak slusne do spolocnosti, sexi na tanecne party.
@lamonita na body
Ja som si dávala body často ku sukni s vysokým pásom s dĺžkou po kolena. Ak bolo priesvitnejsie tak som dala pod to športovú čiernu podprsku alebo crop top. Prečo by to nejak mali zle vnímať? Jedine ak prestrelis a budeš oblečená až vulgárne tak sa môžu pohorsovat...
@lamonita ja to mám akože rada mám nejaké 3 bodycka ale také obyčajné nijak vyzývavé ale páčia sa mi napr priesvitné alebo s čipkou. Nemyslím nijak vulgárne práveže som videla také čo skôr vyzerajú ako erotické ale s riflami napr. Tak či to niekto tak realne nosí lebo nemám rada keď ľudia zle pozerajú
Keď som mala veľkosť 38 tak som nosila vo veľkom... čipka pasuje ku kozi/kozenke takže takto som najčastejšie bola oblečená. Alebo aj s riflami pravdaze👌 a áno, par kúskov z HM som mala aj takých sexi a veru som šla v tom do baru alebo na večierok. Ono ľudia sa budú kukať vždy. Ženy závistlivo a pohorsujuco , muži so záujmom prípadne uchylne 🤷♀️🤷♀️
Áno nosím. Ale na ostatné otázky neviem odpovedať lebo neviem ci sa v nich pýtaš na to body alebo už na pradlo???