Baby nosíte doma podprsenku pod tričkom? V čom chodíte doma v týchto horúčavách ? Len v tielku a gatkach alebo...?
Tak ja z domu aj vychádzam, takže len v gaťkách a bez podprsenky radšej nie.
@zuzana2299 uz to zase zacina 😂 este dobre, ze sa mi pecie jablkovy kolac. Aspon mam sa cim napchavat pri citani urcitych tem 😂 😂😂
@bessie12 no vidíš aspoň máš program na večer👍😁
Podprsenku nosim (bezkosticovu, co mi sedi, netlaci) a v horucavach doma chodim v satach. Vo vnutri mame do 24 stupnov, takze pohoda.
dnes tu boli velmi divne temy 😂 , ale aby som ti odpovedala. Chodim normalne oblecena. Teplaky, tricko a podprsenka je u mna samozrejmostou odkedy som si kupila bezkosticovu na doma.
Samozrejme, že nosím podprsenku, aj nohavičky a celoročne aj kraťasy a tričko
Kratasy, tričko a pod nimi gatky a športová podprda.
Tenucka bavlnena podprda, tricko, sukna, nohavicky.
Letne saty a pod nimi nic😉
A ja zas doma väčšinou nenosím spodné prádlo. Ani hore, ani dole 🤷♀️😅 Ani v lete, ani v zime 😅
Som doma, a teda ked su horucavy, chodim aj naha a mam prehodeny iba satenovy zupan. Ked idem von na svoju terasu, tak si dam len lahke saty, pod nimi nic.
Ja chodim naha 🤷
Ja nenosím podprsenku už niekoľko rokov .. :D
@maranta_leuconeura tak je najlepsie tzv. cisarove nove saty 😀
Bez podprsenky nechodím ani doma, cítim sa ako nahá 😂 a chodím normálne v kraťasoch, veď môže hocikto zazvoniť pri dverách
Jeeeemine😃😃😃😃už len to by chýbalo ze doma podprsenku mat😃😃😃ja ju niekedy ani von nenosim😂
Ja v tomto teple nenosím podprsenku ani do mesta nieto ešte doma 🤣. Doma chodím v šatách, kraťasoch, tielku. Keď je extrém teplo, tak v plavkách.
tricko+shortky+gatky
Tričko, leginy,športová podprda. Nahá si neviem predstaviť, jedine ze by som si nikde nesadla 😅
Nenosím, ale teda aj von často idem bez spodného prádla,ale nesmie to biť do očí😀
Nie doma nenosim nevidim dovod ked som doma chcem sa citit pohodlne
Zo zásady iba na tričku. Aj do práce.
Podprdu vyzliekam hneď ako prídem domov, to je môj základ 😁 takže som len v tričku šatách ale hlavne bez podprdy ci je leto ci je mráz 😁
nosim riadne podprsenku
Ja nenosím podprdu doma a čo? A minule som sa zabudla a aj v kauflande som tak bola 🤣
Nie nenosím načo by som ju mala doma nosím len von
Doma ju nenosim, naco. V lete mam len tricko/saty a gatky. Ked niekto neocakavane pride, chvilu kludne vie pockat 🙂
Čo je toto zase za tému 😂