Ahojte. S akým nosičom bicyklov na sedan ste boli spokojné? Je to vôbec možné? Všade vidím len na strechu, ťažné alebo piate dvere. Ďakujem.
Treba presný typ auta a teda nemá ťažné?
@buberova vsetko ma svoje pre a proti a kazdy ma ine potreby ...
Na strechu sa to blbo samemu dava a upevnuje, obzvlast pri vysokych autach. Na druhej strane to je za rozumnu cenu a nosic na strechu sa vacsinou da dat skoro na kazde auto. Musis ale pamatat, ze tam mas bicykle napr. pri garazach a podobne.
Montaz na tazne je na manipulaciu asi najlepsia. Nahodi v pohode aj jeden clovek. Zalezi kolko bicyklov chces nosit, 4 uz mozu byt problem a je potrebne overit nosnosti. Aj samotny nosic pre 3~4 bicykle uz nieco vazi. Idealne teda 1~2. A potrebujes 3-tiu SPZ-tku aby policajti nepindali. A opat pamatat, ze auto je dlhsie.
Na piate dvere ... to sice skusenosti vobec nemam, ale mne osobne sa to pozdavalo najmenej. Citliva montaz, aby sa auto neposkodilo. Mozno tak na jeden bicykel ... A nemalo by to zakryvat SPZ-tku, to ani neviem ako sa riesi, aby boli policajti spokojni. Kazdopadne asi najlacnejsie riesenie. Gula je asi najdrahsie, obzvlast ak ju nevyuzivas aj na vozik a podobne a potrebujes ju iba na nosic.
Ja mam na gulu. Kamarat mal na strechu a dokupoval na gulu. Dalsi kupil na piate dvere a nadaval na to.
A este bacha na elektrobicykle, ktore su vyrazne tazsie ... neviem co chces nosit. Vzdy proste kontrolovat nosnost. Pre kazdu variantu. Ani na strechu sa neda dat cokolvek. Zatazenie mas v papieroch od auta.
@luccija este som na piate dvere so samostatnou SPZ nevidel, ale prekrytu SPZ ocas ano. Neviem ako by to riesili policajti. V zakone je ze musi byt vidiet a pre nosic bicyklov musi byt tretia.
Tak skuste pozriet na tie dvere, ale mne osobne sa to riesenie nepaci, ale pouziva ho kopec ludi ... na sedany byva aj na "kufor", tak si zistite ako bude uchyteny na Vase auto. Neviem ci sa takto potom dostanes do kufra. Pri guli a samozrejme aj stresnom sa dostanes.
Nosic na strechu vyuzijes napr aj na lyze, alebo truhlu, gulu na vozik ... tak zvazte ci niekedy planujete, zvysi to aj "hodnotu" auta ...
@buberova podľa mňa taký neexistuje veď kam by si ho dala
Poznám len tie 3 čo píšeš my máme na 5 dvere
Veď zadaj značku typ auta a nosič na bicykel