Nosenie balíkov na poštu a posielanie na dobierku

jana612
11. máj 2017

Ahojte,planujem podnikat na fb. Predaj oblecenia,za dobre ceny. Už je kopu takychto fb stanok kde ponukaju na predaj.
Viete ako to je s dobierkou? Budem toho posielat kopu tak ked budem nosit vela balikov na postu,nebude sa na mna pozerat pracovnicka ako na blazna? 🙂. Alebo ako to robia ine ked posielaju tovar na dobierku? Dakujem vam 🙂

dominika6
11. máj 2017

@jana612 nechápem čo má spoločné dobierka s blbým pocitom na pošte?

carrot_apple
11. máj 2017

@jana612 trošku smieška otázka, tebe môže byť šuma fuk čo si myslí tetuška za okienkom, ona je tam pre teba a je to jej robota

anabeth
11. máj 2017

heh robia to presne tak- zabalia a odnesú na poštu, na to pošta predsa je 🙂
myslíš, že to sledujú? ako v FBI? 🙂

momi1_1
11. máj 2017

Asi tak, keď chceš podnikať tak to bude potrebné aby si tam chodila stále na tú poštu a tie tetuše ti môžu byť na totálku ukradnuté. Je jedno čo si pomyslia. Ty môžeš balíkov odoslať koľko len chceš. Veď si za to platíš a im by to mali byť tiež ukradnuté

sissy27
11. máj 2017

@jana612 tvoj pocit je tvoj problém... pani na pošte je tam na to, aby vybavila zásielky...
a na druhej strane - byť tebou si nefandím, že ti biznis pôjde tak, že budeš mať vlastný vagón na svoje zásielky... ako sama píšeš - tých stránok je strašne veľa, plus iné možnosti ako si kúpiť / objednať tovar a silno pochybujem, že budeš mať nejaký exkluzívny tovar, ktorý inde človek nenájde...

sykorkauhliarka
11. máj 2017

@jana612 robi sa to vseliako...experti to nosia s podacimi listkami....potom existuju podacie harky...potom existuje EPH...a potom mozes si spravit aj uver na poste...kde ti to bude uctovane hromadne za mesiac...podacie harky aj podacie listky( nie vela kusov) musis vypisat rucne alebo v tlacenej verzii....eph vyplnas na internete...to je casovo najmenej narocne pre pani na poste a sama mas lepsi prehlad o zasielkach...mozes tam natipovat aj tel cisla zakaznikov...

duun
11. máj 2017

Panie na pošte sú zvyknuté na podobné situácie - robila som v menšom úrade, proste každý deň som pred obedom zbalila, čo bolo na odoslanie a šla na poštu (listy aj balíky s dokumentáciami) a poobede druhýkrát a vždy s kopcom vecí. Je to ich práca - ak by nik neposielal sú bez zamestnania a to by im malo byť jasné (aj keď chápem, každý má lepšie a horšie dni a zafrfle si, keď je toho nad hlavu). Vyhni sa obvyklým stresovým hodinám - obedná prestávka a po konci prac. doby okolo 15-16,00 a nemáš problém.

Podacie lístky sa dajú vybaviť aj elektronicky - ide to rýchlejšie a je to lacnejšie (neviem, či vždy lacnejšie, ale zvyčajne áno).

jana612
autor
11. máj 2017

Dakujem vam. Chcem predavat oblecenie za dobre ceny(mam uz prehlad viacerych dodavatelov) chodili by sme si sami po tovar. Prenajala by som si byt kedze obchod nieje potrebny a fotila by som si to tam. Viem je s tym vela prace to pofotit atd.
Poznam na fb vela uspesnych predajcov o ktorych ludia pisu ze je tovar v pohode atd. Niektori predajcovia maju aj cez 50 000 like

sykorkauhliarka
11. máj 2017

@jana612 mat tvoju odvahu clovece...

evittam
11. máj 2017

@jana612 Len zo zvedavosti-zivnost na predaj uvedeneho tovaru uz mas založenu?
Inak suhlasim s tym co tu uz bolo napísané.

radososa
11. máj 2017

Baby Prosím vás kde by som mohla zohnať balíky oblečenia z anglicka pre deti

jana612
autor
11. máj 2017

@evittam Ano Zivnost mam uz vybavenu,najprv som rozmyslala nad predajnou nakoniec rozmyslam ci takto zacat cez net by nebolo lepsie. Mensie vydavky. Predsa prenajat byt na tovar a predajnu je dost rozdiel v cene

sissy27
11. máj 2017

@jana612 50 tisíc lajkov na fb je nejaká hodnota? 😂😂😂
aby som vedela, že napríklad keď mi príde šek na poistku za auto, tak len nahlásim do poisťovne koľko mám lajkov a že by to malo teda pokryť všetko 😂😂😂
ale no nič dievča, držím palce, fejkových nekvalitných handier asi nikdy nie je dosť, keď sa toľké uživíte 😅

dominika6
11. máj 2017

@jana612 a čo ked majú 50 000 like? like ich živia?
a začni naprv doma v detskej izbe..načo prenajímať byt pre pár handár?
a v poslednom rade držím palce nech tu nieje o tebe téma ako predávaš fejky na fb za 20,- evri a nedodáš ani tovar ani prachy 🙂 veľa šťastia

jana612
autor
11. máj 2017

@sissy27 ja netvrdim ze 50 000 like je hodnota like mozu mat ked su pekne fotky ale ci aj tolko predavaju. Myslim to tak ze na trhu su uz nejaku tu dobu a ludia o nich pisu kladne recenzie aj z mojho okolia ktore objednavaju. Vobec nechcem predavat fejkove oblecenie ani znackove. Mne je sumafuk ci je napisana na obleceni znacka alebo nie. Obliekam si to co sa mne paci a takto chcem aj predavat.
Na fb ja sama mam rada oblecenie. Jedna pani predavajuca ma stranku na fb extravagante oblecenie marcys
To oblecko ma krasne🙂

sissy27
11. máj 2017

@jana612 odprezentovala si tých 50 tisíc lajkov ako keby to malo nejakú hodnotu... recenzie na fb majú tiež asi takú hodnotu ako sneh na bratislavských chodníkoch - čo sa mi nepáči, to zmažem, a kamošky mi napíšu dobrú recenziu, stačí sa trošku povtierať... seriózny predajca čohokoľvek investuje do vlastného eshopu, webu, všetkých náležitostí a na fb si akurát tak zaplatí reklamu alebo spraví fanpage... a v prvom rade seriózny predajca dokáže aj riešiť reklamácie - čo ty predpokladám nedokážeš, pretože z vlastného prachy vracať nebudeš a na výrobcu sa nemáš ako nakontaktovať...
okrem toho - krásne fotky sú jedna vec, krásny a kvalitný tovar druhá, a každý, kto je aspoň trochu pri zmysloch vie, že tieto dve veci spolu nie vždy súvisia, pri fb predajcoch obzvlášť...
ale teda nechcem byť negatívna, je to môj názor a môj postoj k akémukoľvek fb predaju.... vzhľadom k tomu, koľko sa aj tu premelie diskusií o tom, ako niekto "výhodne" nakúpil na fb a nemá ani prachy ani tovar, tak je jasné, že stále je dosť ľudí, ktorým to vyhovuje... takže veľa šťastia ...

jana612
autor
11. máj 2017

@sissy27 okey asi zacnem aj s predajnou ako som rozmyslala hned a tovar budem predavat aj takto cez net.
Myslim ak by sa niekomu moj tovar nepacil niesu spokojne atd. Tak ho mozu vratit do urcenych dni.
Ja ta chapem ze vsetko ma plusy aj minusy. Ja od tej pani objednavam a som spokojna co co mala na foto mam doma. Su aj zly predajcovia ktory tovar neuvidia ale nemozeme vsetkych do jedneho kosa

veltraud
12. máj 2017

@jana612
ja som pred par rokmi strasne chcela obchod s obleckom. v podstate sekac/outlet.
Nastudovala som vsetko, objednala tovar. Chcela som aj kamennu predajnu, ale nakoniec som od toho upustila (obrovske naklady, legislativne podmienky a pod).
Chcela som si prenajat kancel. Nakoniec mi nasi poskytli jednu izbu v ich dome.
Akoze, na zaciatku ma to strasne bavilo. Hrabkat sa v tovare, fotit a tak. Po par mesiacoch som to uz nedala 🙂 v tom case este nebol FB tak rozvinuty, ficala som na mamickovskej bazarovej stranke.
Chcem tym povedat, ze to vobec nie je take jednoduche. Predavala som vazne dobry tovar, za dobre prachy (a to uz so sialenou marzou). Lenze, musis ratat s tym, ze nie vsetko predas. Takze mozes zarobit na jednom kuse oblecka, ale dalsie dva budes mat leziaky. Tiez treba ratat s vratkami, reklamaciami. FInancne to hodilo +/- 500E mesacne, ked som sa tomu realne venovala 8-10 hodin denne. Uz len take balenie balikov zaberie dost casu... Takze ja som sa po niekolkych mesiacoch vratila do zamestnania. Popri tom mi to uz moc nevychadzalo casovo sa tomu venovat. Takze som postupne vecicky porozdavala :D
Suma sumarum, uver, co som na to brala som dosplacala minuly rok, a mam skusenost na nezaplatenie 🙂
Kazdopadne, drzim palce velmi velmi. Skusit treba (ak ta pripadny neuspech nepolozi na kolena).

jana612
autor
13. máj 2017

Baby nasla som priestor v obchodnom dome. Ma 12m vymeru je podla vas dostatocny obchod? Je za fajn cenu rozmyslam ci ho vziat