Ahojte, viete mi poradiť nejaku normálnu zoznamku? Typ ako choď von, komunikuj, hľadaj si kamarátov som už skúšala a po pravde ak je človek skoro introvert tak je to ťažké. Trápi ma to, že už mám 25 rokov a žiaden vzťah a keďže túžim po rodine s deťmi tak ma to ubíja. Ďakujem za adekvátne odpovede.
@kamik295 Spolu.sk skus,ale to vzdy zalezi ako to vyselektujes,vsade sa najdu aj blbci......
ja som mojho nasla na pokeci 😀 nebola som na zoznamke ale som stara a mam tam email snad od zaciatku zlozenia .. tak nechcem onho prist a tolko uchylov co pisalo az nakoniec npisal ten pravy :p ale raz som bola aj na fb zoznamke a nebolo to az tak zle
Motivacia chcem znamost, lebo tuzim po detoch nie je moc dobra. Aby si neskoncila s prvym tulpasom, co ta zavola na rande. Zoznamuj sa, ale nikam sa neponahlaj. Vlastne hocijaka zoznamka, kde sa ludia normalne bavia, nechcu tvoje fotky a neposielaju ti svoje, na ktore ani moc nie si zvedava. 🙂
partnernaurovni.sk... nenasla som sice partnera, ale perfeknych kamosov, s ktorymi sa kamaratime doteraz a to uz sme v manzelstvach... 🙂 Inak aj na tinder sa najde zopar fajn chalanov... Ja som si vsak realne ani nehladala partnera.. 🙂
Skor vyplnenie volneho casu a kamaratov(nie s vyhodami)
Partner mi prisiel do zivota vtedy, ked som najmenej cakala a nebol teda na ziadnej zoznamke 🙂
Pred 6 rokmi ked som to riesil tak badoo - cele zle, partnernaurovni -cele zle, tinder jediny bol fajn. Dnes uz mam na salame a bud ma s niekym zivot spoji alebo kaslem na to 🙂
Ja nie som slusny introvert 😃
Nehovorim, ze sa to neda cez online zoznamku, ale teraz do toho len peniaze musis vrazat mesacne aby si mohla s niekym aj popisat vobec. Ja som online appky vzdala. Skor chodim s kamaratmi von, a s ich kamaratmi, alebov praci ak je moznost, alebo proste von, ale je to dost blbe chodit von a dufat ze niekoho spoznam. Teraz som videla nieco na instagrame, ze zoznamkanaurovni, lol, ale skusila som to. No budes musiet by odvazna a ist tam. Ja som sla s kamaratku, a celkom smee sa zabavili, lebo setcii tam boli slobodni. Ja som spoznala niekoho cez to, teda vaznejsiu znamost ;)
Badoo, Tinder, Whoo