Ahojte baby. 3 dni pred ocakavanou MS mam začať uzivat norethisteron.. lenze co ak menzes dostanem skor napr. V nedelu a nie 1 augusta? Minulý mesiac a predminuly som mala 1.
Ahojja som tiez mala brat norethisteron ale mala som z neho vedlajsie ucinky. Silne bolesti hlavy a sa mi zda ze pri nom mi menstruacia meskala 20 dni ale potom prisla taka ze fakt take bolesti som nikdy nemala
V pohode aj skor ho možeš brať :D ja som brala asi týžden pred MS,,,nič sa nestane 🙂
Nedavno som ho brala aj ja, vobec mi nezabral, dostala som menzes, ked som ho asi pred styrmi rokmi mala, tak mi normalne zabral, ani ziadne vedlajsie ucinky.. Ja som ho zacala brat styri dni pred ocakavanym menzesom, ale nemyslim si, ze som tym nieco pokazila, no menzes prisiel normalne a silnejsi ako inokedy.
@lubassa
@skrinkaminka
@nikiky baby a ked som dnes jednu tabletu vzala o pol jedenástej a druhu si dam večer o pol jedenástej. . Tak mozem si to prehodiť zajtra tak ze jedna o osmej rano a druha o osmej vecer? Ci radsej uz nie?Ďakujem
Ja som brala rano o 9 a vecer o 5. Niesu to antibiotika ze by sa mala brat kazdych 12 hodin. Ked som pri malom zabudla si dat tak tiez o 12 naobed a vecer o 7 nikdy som nerozdelovala na 12h.
Ja som akurat uzila poslednu planovanu tbl., tak cakam kedy a co bude. Ak dostanem o 20 dni tak to bude presne na dovolenke 🙈. Posuvam si totiz jeden cyklus pred, nechcela som ho brat celu dovolenku.
@maminecka2 aha. A mas aj nejaké vedľajšie ucinky lebo ja ano😡
A koli cimu ich mas???
@nikiky ideme s priateľom na dovolenku 3 augusta,a 1 augusta mam dostat menzes. Tak preto. A uzivat ich mam po celu dobu co tam budem ze ako ja chcem teda. Kedysi som mavala menzes hocijako ze raz prisiel skor a raz neskor.. ale posledné dva mesiace dozadu došli nacas vzdy prvého-1
@natal12 Ja mam ale ze totaaaaal nervy, uz som pohadana aj s neterkinym morcatom 😱. Ja to mavam ako PMS a teraz je to brutal. Inak aj mna prehnalo jednu noc a potom este dva dni taky cudny pocit v bruchu, ale mala som aj krce a pripisujem to skor viroze.
Ja som sa bala ako to budem znasat takze si posuvam cyklus pred, ale mam strach ci si nerozhadzem cyklus a nedopadnem este horsie 😜.
@maminecka2 rozhadzes si cyklus s tym mozes pocitat . A uvidíme ci zaberu tie lieky lebo mam uz biely vytok😕
@maminecka2 nechcem celu dovolenku presedieť len
@natal12 Ja som prave presne po 48 hodinach dostala, tak som rada, lebo som mala strach ze dostanem o dva tyzdne akurat na dovolenke. Ale teda nervy mam stale, neviem ci to bude este dosledok alebo je to z tych 100 rokov na materskej 😛😱.
@maminecka2 a na dovolenke by si uz mat nemala ci?a kedy ides?
@natal12 Ano nemala, ideme 15.
@maminecka2 super. No snad zaberu. Ale porazi ma ak ich berem zbytocne😂😠😕 . Keby ich neberem mozno by mi menzes prisiel aj neskor nez 1 augusta. Ale tak posledné dva mesiace prisiel nacas prvého -1
@natal12 Vsak toto, ked netreba tak pohoda a ked clovek dufa o 1-2 dni tak just nie 🙄
@maminecka2 ale tak berem to radsej. Mozno by došli aj toho 1 augusta keby neuzivam tie tabletky
@natal12 Jasne, vsak uvidis.
Alebo mozem to brat aj skor?