Chcem sa vás opýtať žienky. Už som tak vytočená z toho... Nonstop mi vyvolávajú všelijaký agentúry, ktoré ponúkajú bambusové ponožky, pôžičky, hrnce, finančne poradenstvo a neviem čo. Neviem akým spôsobom sa moje telefónné číslo dostalo do ich databázy ale to je niečo príšerné. Volajú mi v priemere 2x denne. Už som ich prosila aby moje číslo zmazali, už som sa jedným aj vyhrážala, že ak mi neprestanú volať zažalujem ich za obťažovanie, nič nepomohlo.
Nedvihaj ich, blokuj, oni robia take "najazdy" a po case to prejde. Ja si z nich robim haluz, hovorim im, ze by som aj investovala, ale nemam co 😆, ze mam sluzobny mobil na sukromne ucely, vitaminove doplnky ze neberiem, ze mi to stoji na policke, je to taky trening asertivity.
Uprav si to tu (oficialna stranka verejnej spravy):
Oni sú to rôzne čísla takže blokovanie moc nepomôže. Už asi 7x som im hovorila nech ma vymažu ale volajú stále.
@ms_green mne pomohlo, az ked som zacala byt neprijemna. zial :( Kym som sa s nimi bavila, furt volali, mala som pocit, ze si tusim predavaju databazy s cislami a aj s komentami, Ked som zacala skladat telefon hned, ked este ani nedohovorili, co su zac, tak sa to parkrat zopakovalo a skoncilo to. Par cisel som aj hned blokla, ak nemali este ten format tych marketinovych cisel, co sa teraz zmenilo.
Ved ked sa ti predstavi a zacne rozpravat, zloz bez vysvetlenia.
Tieto čísla sú generované väčšinou náhodne, stačí povedať že si želáš aby ťa vymazali z databázy a viac ťa nekontaktovali (každá spoločnosť má svoju databázu).