Ste s mobilom Nokia Lumia 925 spokojni?Oplati sa ho kupit? Dakujem za akekolvek postrehy 😉
Záleží od toho, čo s tým telefónom chceš robiť. Musíš rátať s tým, že napríklad ponuka aplikácií na tento operačný systém je oproti androidu dosť obmedzená. Ja by som si ho osobne nekupoval, príde mi zvláštne napríklad rozlíšenie obrazovky. Myslím si že za takú sumu si vieš kúpiť aj kvalitnejší androidový telefón.
ja ho mam a podla mna najlepsi telefon,pretoze vobec nemrzne.mam aj starsiu lumiu a tiez za 3 roky ani raz nezamrzla,nespomalila sa.niekto somre na windows,ale nechapem preco.da sa uplne lahko ovladat aj vyber aplikacii je uz slusny.a reci o tom,ze androidovy telefon je lepsi nepocuvaj.je to kazdeho vec a vec zvyku
@haslerka27
@homola
@sunshineka este mi prosim povedzte,aky je rozdiel medzi Androidom a Windowsom v mobile?Do takychto veci sa ja vobec nerozumiem, a chcela by som si kupit v podstate jednoduchy, ale moderny telefon. 😅 Odjazive mam stale telefony NOKIA, s ktorymi som bola doteraz velmi spokojna, tak zvazujem opat NOKIU.
@junovka hlavne,co som si vsimla,ze andoidove telefony dost sekaju,teda mrznu.zatial co windows phone nemrznu.rozdiel je v aplikaciach.na adroid najdes mnozstvo aplikacii od vymyslu sveta,ale uz aj windows ma vela aplikacii a beznemu pouzivatelovi to staci.rozdiel je aj vo vzhlade.neviem,ak si mala klasicku nokiu,tak v androide je menu ako v klasickej nokii,kdezto vo windowse si mozes hocico pripnut na uvodnu obrazovku a mas to prehladne na rychle pouzitie.androidovy telefon som nemala,takze nic blizsie ti neviem napisat.pre mna je moja lumia milacik.prehladna,spolahliva a krasna 😀
porovnaj si tu obrazky uvodnej obrazovky lumie,kde si mozes pripnut cokolvek a uvodnu samsungu,ktora ma pevne dane menu
ja ho mam a som spokojna.ma dobry fotak a operacny system windovs,ja osobne som android nechcela.mne sa paci,manzel zas by uprednostnil xperiu,co ja zas nie.