Aké nohavice nosíte keď nemáte pás a máte väčšie netehotehotensje brucho ? ( Veľkosť 42/44 cca 98cm pás Ja si nejak neviem kúpiť nič vhodné ak je vyšší pás tak mi to spodne brucho obopne... Ak je nižší pás tak sa zarezáva a vytvára faldy .... A pri výške 150 cm takmer všetko deformuje postavu ....
@margaretka Rifle s vysokým pásom a vyšším obsahom elastanu.
@lilianka28 tie práveže úplne obopnu celé brucho
@margaretka a co vlastne chces? Ja mam 152 cm, po porode este dost brucha, aj vsade, ale teda gate s vyssim pasom v pohode a tricko na to. A vsetko skracujem, na dlzku, takze nekupujem zvonove, ale rovne a uzke nohavice. Mam jedny este s nizsim pasom, ale tie teraz nemozem nosit.
@margaretka No veď aké iné chceš ak nie s vyšším pásom? Veď práve nech ti obopne a drží ho. Prípadne si daj ešte opasok. Aspoň nemáš faldy a "nepreteká" ti všetko. A tričko navrch samozrejme.
Ja si kupujem legíny, riflové legíny, keď nohavice tak široké voľného strihu a samozrejme na gumičku, ktorá nemôže byť príliš pevná, skôr jemná. Keď som bola chudšia tak som vynosila aj rifle, ale ako sa píše vyššie tak a vyšším pásom.
@nevenka čo vlastne chcem? Je to výčitka? Len som sa pýtala ..... Možno aby mi to stiahlo viac nie oboplo v elastickej látke .....
Ale práve elastická látka aj sťahuje.
@margaretka mne po tehu pekne schovaju brusko tzv mama dzinsy, s co najmenej elastanom. Alebo aj mid-rise pekne sedia. No tu plati len - skusat, skusat, skusat.
Ešte skús vyskúšať rifle, ktoré majú prívlastok "tvarujúce postavu". Ja som si raz také objednala, no musela som ich vrátiť. Pre mňa boli strašne nepohodlné. Bola som ako v pancieri. Ale možno tebe sadnú, resp. ti to nebude vadiť.
Odporúčam ti jedine skúšať viac vzorov a značiek.
@margaretka nie, len proste nerozumiem,...🤔. Tak obopne to kazde, nie? Ak stiahnut, tak stauovacie pradlo.
Ahojte dievčatá....super oblečenie aj sťahovacie nohavičky,nohavice s vysokým pásom majú na facebookovej stránke: Nina moletky Live Italy.Dievčatá predvedú a popíšu každý jeden model.
@margaretka Ja by som na tvojom mieste kupila tehotenske nohavice a snazila sa primeranym tempom z toho brucha zhodit (neviem, ci ti ostalo po porode)..lebo zena by mala mat okolo pasa obvod max 80cm, potom nastupuju vazne zdravotne rizika a pri tvojej vyske je 98cm velmi vela. Drzim palce