Milé Maminky 🙂
Chcela som sa Vás opýtať, ako to máte Vy ? Kedy chodíte Vy večer spať?
Pýtam sa preto, lebo ako sa snažím, tak sa snažím, ale keď dám deti spať, tak idem robiť všetko ostatné -potrebné - umyť riady, niečo na varenie dokončiť, tam niečo ..atď. a do postele sa dostanem až pred jednou hodinou v noci..strašné...a ráno nevládzem vstávať, mám to tak už dlhodobo a aj keď by som najradšej išla o desiatej spať, nejako nestíham, občas sa aj od únavy "zaseknem" na internete, keď mám pravdu povedať, ale neviem, či som sama taká "schopná" , neschopná" :D :D :D no, ak poradíte, ako stíhate veci, alebo sa len podelíte, že ako to máte Vy budem rada 🙂
Pekný dník ešte 🙂
@zooeynka 🙂 Riad je len jedna z činností :D :D:D ďakujem za tip 🙂 a ako To máš Ty?
o jednej v noci? a potom ráno kedy vstávaš? U nás cca 22 hod, popr. 22:30
Samozrejme vypni net, a choď spať, lebo pri nete prebehne hodina ako nič...😉
to je strasne neskoro, kedy vtavas rano?? Pre mna je velky pozierac casu vecer internet, je to v podstate taky cas pre mna ale casto som sa tam zabudala koli uplnym kravinam, tak som si nastavila automatice vypinanie tel. o 23h Ja mam uz velku dceru takze vsetko musim mat hotove do "vecierky" kt. je pre nu o 21h30, potom mam hodku a pol pre seba.
Mam síce len 1 dieťa, 22mesacne ale ja všetko robím cez deň. Ona sa pekne zahrá alebo "pomôže".. Spať idem 21:30 a spíme do 6:00-6:30😊😊
Mala ide spať medzi 20:00-21:00 čas pre seba moc nemám ale mne je spánok dôležitejší. 😂
Partner ti nepomoze s niečím? Ja mám dvoch (10,12) ale tiež boli malí a muž bol celé dni v práci...riady do umývačky, v jeden deň podlahy a zapnúť práčku, druhý deň varenie a smetné koše...a tak dokola a niekedy keď dáš deti babke alebo s mužom von tak ostatné čo treba.....nezehlim a ani nebudem, všetko popri deťoch, spánok od 22.00 každý deň
Tak uplne te chapam ja snad chodim a spim pri vsetkom a popritom spat nejdu :D mam syna 6rokov a dceru o.mesiac ma dva roky...upozorňuji ma sileny spanok v nespanok...budi se a stale chce pitie nekojim....ale ranni budicek o pol 6 rano skolka a pak nic idem domov s dcerou upratujem pak to vzdam lebo behat za deckem tak.neuklidim nikdy idem porobit na zahradu pak do skolky pre syna ostaneme vonku v 6 vecer večere niekedy aj o 7mej a spat vsici teda krom me....zacne mi uklid a sezeni nana internetu televize padam na hubu ale.nie a nie spat :D chodivam spat kolem pol 12 a tak niekedy aj dlhsie.... :D takze plne ti rozumiem
ĎAkujem 🙂
A deti chodia kedy spat? Co robievas ked zaspia?
Ja tiež vacsinou robím popri deťoch, mam 6 ročnú a 4-mesacneho! Večer keď príde muž umyjem riad a naložím pracku na ďalší deň, viac ma ani nehne a spat idem zarovno s malým, lebo nikdy neviem ci bude spať hodinu alebo tri, každá minúta spanku pre mňa je dôležitá! Keď nestihnem v ten deň ozehlit tak nestihnem, stihnem na druhy alebo tretí deň, ta kopa prádla bohužiaľ nedvihne nohy a neodkraca 😭 varím doobeda, kým malý spi! Vysavam keď príde mala zo škôlky a postráži malého
Umyvacku riadu a chod spat skor. Dokedy takto vydrzis?