dnes som zamkla vchod / byvam v malej bytovke / o 21:00 a moja 20 ročna suseda namna vyskočila ,že nočny klud je o 22:00 a až vtedy sa ma zamykat. ja mam 37 a ona si namna otvarala usta ako na 15 ročnu žabu. vravim jej rano vstavam o 5:30 a o 22:00 už spim, a ona ma nosit kluč. že ona si nebude rozrabat kluče...... tak ma vytočila, že teraz nemožem spat a som zvedava či rano vstanem....
@juliana18 a co ma akoze nocny klud so zamykanim vchodu? a ja s tym ze nenosis kluce?
- asi presne toto by bola kratka a konecna reakcia 🙂
@juliana18 v panelaku u mojej mamy sa zamyka po cely den. To by slecna asi ani nevysla z domu 😀
no teľa je to, co s tym narobis...
@juliana18 Stavím se, že ješče nespíš a žere te to. Na todle je nejlepčí lék, když začneš myslet na jídlo. Ja když nemohu spát, tak začnem mislet napr. na propečené jahnecí stehínka se zázvorem, čokoládu, šlehačku, oharky, zmrzlinu, vyprážané kurečí prsa a buď se mi z teho zatočí hlava a zaspím, nebo se natáhnu na posceli, urobím výpad, opru se laktem o bok poscele, natáhnu si šlapky na nohy a uš jedu do ledničky neco sbodnút.
Po zdravém jídle nemislím uš na nic, zaspím jak pupenec a je pokoj.
slečnu treba poslať do zadku a porozprávať sa slušne s jej matkou - nech jej vysvetlí problém.
@raszuz aj my sme si odsuhlasili zamykanie o 20:00 - aj ona suhlasila - o mesiac prišla že či može zamy kat o 22:00. povedala som jej ,že mne je to jedno ale ja o 22:00 som už v posteli tak zamy kat budem skor - to je každy štvrty týžden , vtedy na mna vyjde služba .... ale myslim si že je to len reakcia nato, že som pred 4 dnami sa na nu vykričala o 21:30, že netoleruje inych susedov lebo na chodbe sa hlučne šantila s 1,5 ročnou dcerou namiesto toho žeby šla do bytu. mne už o tom čase deti spia . ale asi ma to v krvi lebo je to romka...
@katarinamarkova presne to som jej aj povedala , ale ona si koli tomu nebude rozrabat kluč.
@hradnapani to som jej povedala ale podla nej je rozdiel velka bytovka a mala
@slobodnabaculka u mna je to naopak ja citim nevolnost - keby som zjedla , vracam.... dala som si studenu sprchu a zaspala som okolo polnoci. ale vstala som a nezmeskala autobus do prace
@bonaqa2013 je to pani - romka ktora sa poklada za niečo lepšie , lebo jej manžel dobre zaraba - no porozpravajte sa s takym človekom
@juliana18 no tak budete asi musit pani vsetci vysvetlit, ze nebyva v dome na dvore, kde si moze robit, co chce, ze existuje nejaky domovy poriadok a ked sa jej nepaci, tak nech jej ten dobre zarabajuci manzel ten dom s dvorom kupi. V baraku, kde byvame dbaju na klud 100 %. Tu si dokonca odsuhlasili, ze prerabky sa robia iba v pracovnych dnoch od 8 do 18, cez vikend a sviatky ma byt klud. Vsetci sa to snazia dodrziavat. A k tomu santeniu na chodbe a domu. Nad nami byval pan podnikatel, ktory mal manzelku, ktora sa mala len o deti starat, lenze tie deti boli ako zdivych vajec od rana do noci, nedalo sa. Moj chlap tam parkrat bol, potom sa zacali na hluk stazovat aj ostatni, ono sa to v takom panelaku dost ozyva, bolo im to parkrat na schodzi vytknute, tak sa pan podnikatel nastval, kupil dom a rodinku prestahoval 😀
dakujem všetkym za reakcie a podporu, som rada že nas rozumnych je viac 😉
@juliana18 ahoj, ja by som trvala stále na tom, aby ste si dali namontovať guľu na vchodové dvere... aj keď ti to neprešlo, tak skúšaj ... ak máš čas, obehaj susedov, aby sa vyjadrili...možno si to nechajú uležať v hlave...
u nás niečo také neexistuje ...máme vchod na čip a mrežu s guľou😉 ... zamykáme všetko😀
PS: ak ste sa dohodli, že zamykať budete o 20.00 hod, tak zamykajte o 20.00 hod. ...keď chce suseda výnimku, tak nech o 22.00 zamyká ona ...
@juliana18 Klud, vobec sa nerozculuj, je chore, ak niekto kto byva vo vchode, nema kluce a to je jej problem. Ide o bezpecnost vsetkych a mozes kaslat nejaku standu. Poznam par vchodov, kde maju doslova napisane a odsuhlasene, ze sa zamyka o 20.00 hod.