Nočné vystrájanie psa

20. apr 2021

Susedia si kúpili psa, majú ho už cca dva mesiace, pes má asi 5 mesiacov. Labrador. Cez deň je to ok, nepočuť ho. Ale každé ráno okolo štvrtej ten pes začne škriabat na dvere,a šteká až do šiestej. Chudera suseda chodí s ním hneď nadránom ako toto začne robiť, na prechádzku s ním von, tak hodinku je pokoj,ale potom zas začne štekať a škriabat o tie dvere. Strašne to počuť. Už nám to lezie na nervy. Chvalabohu cez deň je pokojný,teda asi nepočuť ho. Len tie rána sú pre nás ako susedov hrozné.
Prejde to? Prestane ten pes s tým?

katkaseiner
20. apr 2021

Je super, ze sa s tym suseda snazi nieco robit... nasi susedia mali 5 pitbulov s tym, ze oni spali ako dreva a psy cca 2 metre od nasej spalne stekali niekedy aj celu noc..
Ako mozno ten pes sa boji, je sam, potrebuje nejaku hracku ku ktorej by sa pritulil... moji rodicia ked priniesli posledneho psa (stena kolie) tak vraj velmi vela plakal v noci... tak som im poradila dat mu moju velku plysovu opicu... u nas to zabralo...skus im poradit to iste. Za pokus to stoji...

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
20. apr 2021

Ona s ním ide aj cez deň von, vidím ju, že idú na prechádzku, keď kocikujem, aj doobeda aj poobede. No dúfam teda, že to prejde. Hlavne to škrabanie o dvere.