Nočné vlaky - skúsenosť

30. jún 2023

Čaute, cestoval niekto nočným vlakom - lôžkom z BA do HE alebo opačne? Chcela by som vedieť vaše skúsenosti.
Ďakujem.

jaskolka
30. jún 2023

Aj aj. Co konkrétne potrebujes vedieť?

kikiballa
30. jún 2023

Celú výšku som tak chodila. Čo konkrétne ta zaujima?

autor
30. jún 2023

Či ste boli spokojné, či nebol nejaký problém alebo tak podobne.

kiki68
30. jún 2023

Ja som tym nocnym par krat isla z BA po TN , vzdy ok.

jaskolka
30. jún 2023

Nie, nikdy problém nebol. Šla som aj klasickým, aj cez Regiojet.

zuzulka558
30. jún 2023

Kedysi áno, a bez problému ráno som vstala a bola u frajera alebo naopak 🤣 cez deň by ma to asi ubijalo dlhá cesta

kikiballa
30. jún 2023

Tak celkovo som bola spokojná. Vozne sú zamknuté a nedá sa chodiť medzi nimi. V každom vozni je sprievodca. V lete však bolo strašne horúco, ale nechali sme si pootvorené okno,tak to bolo ok. Cestujuce boli zvacsa študentky alebo panie čo chodili do Rakúska opatrovať. Nikdy nikto nerobil bordel vo vlaku. Takže za mňa ok.

autor
30. jún 2023

Toto som chcela vedieť, ďakujem vám pekne dievčatá. 😉

hipuska
30. jún 2023

A prosím vás, koľko miestne sú kúpe?

kikiballa
30. jún 2023

@hipuska lôžko sú tri. A mozu tam byť iba ženy alebo muzi spolu. Lehátko je otvorené a každý si ľahne kde chce. To neodporúčam.

hipuska
30. jún 2023

@kikiballa teraz nerozumiem. Čo neodporúčas?

bluka2
30. jún 2023

@hipuska odporúča lôžko a neodporúča lehátko

hipuska
30. jún 2023

@bluka2 aha, a my je medzi tým rozdiel? Som teda nevedela že je viac možností

bluka2
30. jún 2023

@hipuska ano, aspoň v nemeckých / rakúskych vlakoch su lôžka menej ľudí (3) v tom istom priestore ako lehatka (6). Ja chodím každopádne aj tým lehatkom a je to pre mňa tiež ok 😜 (čo je voľne proste - teraz v júli z Nemecka do rakúska ani tie lehatka už nie) ale možno budú drobné rozdiely v každej krajine, takže nech napíše radšej ona

kikiballa
1. júl 2023

@hipuska cestovať lehatkom. Treba ísť lozkom 😉

kikiballa
1. júl 2023

@hipuska v lôžku sú tri postele a spolu môžete byť iba zeny. Chlapi sú spolu. V lehátku je šesť posteli. Tam môže byť zmes kadekoho. 😬

hipuska
2. júl 2023

@kikiballa ale.lehatko je uzatvorené? Mám ten problém že som s troma deťmi - chlapcami. A teda do toho 3 lozkoveho nevojdeme a keď som zisťovala, tak mi povedali, že jeden by musel.ist.do muzskeho keďže má 14 rokov. A to teda by som nechcela.nechat samé dieťa

kikiballa
2. júl 2023

@hipuska netuším. Nikdy som lehatkom necestovala. Skús sa opýtať na stanici pri kúpe lístkov.