Nočná košeľa ako šaty

majodia
27. jún 2022

Ahojte mám košieľku pôvodne z dlhými rukávmi,prerobila som si na krátke rukávy mislite že by sa dali nosiť ako šaty oversize kupovana v second hend.dik

3katka151
27. jún 2022

Určite áno. Ja by som nikdy neprišla na to, že je to pyžamo 🙂

anjelicek26
27. jún 2022

Stale to vyzera ako pyzamo 😅 Ale tak zavisi, kam si to chces obliect, doma ci do zahrady to bude jedno.

jaskolka
27. jún 2022

Podľa mňa to stále vyzerá ako pyžamo, alebo maximálne ako nejaká zástera na doma.
Určite by som to nebrala ako šaty, ale tak mne sa celkovo nepáči ani ta dnešná ta móda, že v teplákoch chodia ženy aj muži do mesta. Toto pre mňa šaty nie sú.

eeffka
27. jún 2022

Na volny cas a kupko uplne v pohode

viestta
27. jún 2022

Dnes už je to jedno. Ideš do obchodu a mnohé modely vyzerajú ako nočná košeľa aj keď ich predávajú ako šaty. Kým to nie je čipkované neglize, tak pôvodný účel ťažko rozoznať.

katka281
27. jún 2022

@majodia vo mne to stale evokuje pyzamo 😁 ale ja napriklad bezne nosim pyzamove kratasy po dvore/dedine. Do mesta by som v nich nesla, ale niekto neriesi.

janikk54
27. jún 2022

Ano presne ani mne by nenapadlo ze by to malo byt pyzamko takze smelo do toho 🙂

amiaja
27. jún 2022

@majodia mozno keby si dala len tu prvu fotku tak poviem ze uplne v pohode.. ale ked vidim aj tu druhu tak je to ozaj pyzamo🤣
Ale dnes uz sa nosi ozaj vsetko, podla mna sa nic nestane ked si ich oblecies.

tamvtme
27. jún 2022

na doma, do zahrady, so psom, s dietatom na ihrisko, vybehnut do potravin, k vode v pohode.....do prace, restiky, na rande atd....v ziadnom pripade :D

ivangeline
27. jún 2022

Jj. Na volny cas pohoda.