Nízke sebavedomie

29. máj 2022

Prosim vedeli by ste mi odporucit nejake videa (motivacne) pre zeny s nizkym sebavedomim. Sposobuje mi to totiz problemy vo vztahu, som si toho vedoma, len neviem, co s tym. Dakujem.

marianarem
29. máj 2022

Ja by som radila skor psychoterapiu, odhalit pricinu nizkeho sebavedomia a vybudovat si spolahlive piliere, na ktorych moze to sebavedomie stat. Je to dlhsi proces, rychly obrat by som necakala, ale ide to.

radkasswe
29. máj 2022

Motivacne videa ta dostanu akurat do multi level marketingu ale ked tak skus dokument the secret ak si to nevidela budu to tvoje najlepsie 3 dni v zivote

autor
29. máj 2022

@marianarem no k psychologovi praveze chodit nechcem. Casovo aj financne narocne

autor
29. máj 2022

@radkasswe dakujem

marianarem
29. máj 2022

Su aj psychologovia, ktori maju zmluvy s poistovnami a teda mozes chodit zadarmo. Casovo narocne to ano, ale rychly zazracny recept na sebavedomie podla mna nie je.

radkasswe
29. máj 2022

@marianarem mozno skusit volnočasovu aktivitu v ktorej si najlepsia môže byt zazracny recept

marianarem
29. máj 2022

Ono aj ludia, ktori napisali motivacne knihy (pripadne natocili videa) a nejde im cisto o zarobok, si sami museli prejst dlhym a tazkym procesom, na konci ktoreho bol lepsi zivot, vyssie sebavedomie atd. Ich pribehy su insiprujuce, davaju nadej, ze sa veci mozu zmenit k lepsiemu a v tom vidim ich najvacsi prinos. Ale ich skusenosti nie je mozne naliat do inych ludi behom par dni/tyzdnov. Kazdy si to svoje musi odzit a odmakat sam.

autor
29. máj 2022

@radkasswe v nicom sa necitim najlepsia

autor
29. máj 2022

@marianarem jasne ze necakam zazraky za mesiac, ani dva. Casovo narocne som.skor myslela, prisposobit sa nejakemu terminu napr.u psychologa. Kdezto video by som si vedela pozriet ked by mi to cas dovolil, hocikedy.

radkasswe
29. máj 2022

@marianarem ty co tie knihy pisu maju v malicku vec ktora sa vola quantovy mysticizmus a aj kopiruju motivacnych guru a zvycajne su stoho mlm alebo ine tahy ak vytiahnut od teba ,deti,dôchodcov ...peniaze vo veciach ktore im nic nehovoria . Pekne na tom zarabaju raper revolta , čmolik, alena houdova .... a vsetko je to podvod tak velke POZOR

bubchen86
29. máj 2022

@radkasswe prosim ta mas link ?

radkasswe
29. máj 2022

@bubchen86 na koho ??

humajnicek
30. máj 2022

Neviem či knihy alebo niečo takéto pomôže 🙂 Pokiaľ je človek sám o sebe presvedčený a teda chce aj na sebe makať a zapracovať na sebe tak sa to dá aj bez nejakých ako tu bolo spomenuté psychológov a neviem koho všetkého.

autor
30. máj 2022

@humajnicek viem ze to sama nezvladnem, preto hladam niekde pomoc. Znovu robim chyby, ako predtym. Citim sa menejcenna, nepekna, stale sa s nejakou zenou porovnavam (ked je s nou v kontakte priatel), potom si hovorim, preco je so mnou, ziarlim atd.

unicornlady
30. máj 2022

Ja mám napr. rada knihy od psychológov, psychiatrov.. (napr. kniha: Cítit se dobře, David D. Burns)
A poväčšine si človek musí sám poodhaľovať, čo všetko počul v detstve.
Ja som sa napr. dobre učila a aj tak som bola zbuzerovaná (aj učiteľmi) za hocijakú menšiu chybičku, proste človek sa naučil, že nikdy nie je dosť dobrý. Alebo že som musela poväčšine vždy ustúpiť, lebo moja sestra bola hlučnejšia, tak jej bolo vyhovené (takže určiť hranice či zastať si seba, som sa tiež musela naučiť v dospelosti).

Videá na jednom youtube kanáli sú fajn, ale sú len v angličtine: Women of impact

autor
30. máj 2022

@unicornlady dakujem. Skusim to pozriet.

zuzzinka
30. máj 2022

Michal Drienik, hlavne sa uc sebelaske 🙂

autor
30. máj 2022

@zuzzinka dakujem.