Nivea Klub - odmeny

miskasiska
4. aug 2021

Ahojte, mám otázku na tie z vás, ktoré ste v Nivea klube a zbierate body, ktoré si môžete vymeniť za odmeny. To kedy nahadzujú tie nové odmeny na začiatku mesiaca? Chcela som tú hojdaciu sieť, čo bola teraz za august, 1.8. v noci som zrovna nemohla spať,tak som to sledovala a stále nebola dostupná a dnes sú už všetky minuté ☹

tayla
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miskasiska
autor
4. aug 2021

@tayla Mne príde logické, že keď to platí napr. od 1.8. tak to tam o polnoci nahodím alebo nech uvedú presný čas, takto sa k tomu fakt nikdy nedostanem ☹

karina11
2. dec 2021

Ahoj, ako tak pozerám na klube Nivey, tak opäť, je 2.12. a zasa nie je nahodený hrnček-šálka, sledujem to stále, a zrazu len nahodia, že už nie je k dispozícii !!!! Prosím????? On sa aj dal vybrať za odmeny? Podľa mňa je to dobrý podfuk, minulý rok mi chodila správa na mail, že sa dá vybrať odmena....podľa mňa si ju môžu vybrať iba vybraní ľudkovia ......Ako reči typu, musíš to vystihnúť, je blbosť, lebo to stále sledujem, sledujú to aj moji známi.....bola by som rada, keby sa tu vyjadria aj viaceré členky Nivea klubu😘

tayla
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karina11
2. dec 2021

@tayla ale to ste museli povyhrávať skôr, tak v rokoch 2016-2019

karina11
2. dec 2021

@karina11 lebo toto ( že nahodia rovno tú vec s tým že už sa nedá vybrať)sa deje len tento rok 2021, minulý rok to bolo bez problémov, aj ja som sivybrala pár odmien za body ako napr. taká malá modrá deka, plážová taška a modré ponožky so srdiečkom.....ale tieto veci som si vybrala v roku 2020, nebol tam žiaden problém, teraz tak urobia, že rovno nahodia na net, že tá vec je už skrátka minutá.

barbie_gmail
25. feb 2022

Ja to sledujem uz viac ako rok a este ani raz som ziadnu odmenu tam nevidela. Je to cudne!

dominica_mi
5. júl 2022

@miskasiska zdravím. Mne sa tento rok podarilo vymeniť body za masážnu kefu ale to som pol roka sledovala aj niekoľko dni v kuse. Cez víkend nenasadzujú odmeny. To som postrehla z môjho sledovania. Ale už asi tretí mesiac sa mi nepodarilo prihlásiť do svojho úctu a dokonca keď sa mi to predvčerom podarilo po urgovani správcu tak žiadna odmena sa vybrať nedá. Vypisuje mi tam nejaké ospravedlnenie.

bona85
13. júl 2022

@dominica_mi uz od maja z dovodu technikych uprav stranky sa nic neda vymenit za body. trva to nejak dlho. ja som si nahromadila body na majovy hrncek a nic z toho. dufam, ze v septembri sa mi dazdnik podari ziskat 🙂

dominica_mi
27. júl 2022

@bona85 uz zo obnovili ale neviem ako to bude s mesačnými odmenami.

bona85
27. júl 2022

@dominica_mi tiez som si vsimla. zatial su tie pdf odmeny len.