Baby pouzivate niektora bb od nivey? Nedostala som sa ku vzorkam, tazko posudit co je "svetly" a co "tmavy" odtien. Ja som v zime bleda, ale zas v lete a este aj teraz som opalena do hneda. Poradi niekto? A co krycia schopnost, stoji za to ci ani nie?
ja som si ho kupila,ale mam suchu plet a je strašny uplne mi tu plet ešte viac vysušil ,hodila som ho do koša 😒 a žmolkuje sa
ja som sním spokojná.ja mám ten svetlejší,lebo tmavší je dosť silný.Ja som presne také niečo ako je BBkrem potrebovala,makeup som nechcela,bála som sa lebo ho neviem dobre roztierať aby to potom nevyzeralo komicky.BB sa dobre roztiera ahlavne neni s ním vela roboty
ja mam svetlejsi odtien, a je super, len pre mna je husty tak si ho miesam s obyc. kremom na dlani a tak natieram na tvar
Ten tmavší odtieň je príliš tmavý, odporúčam bledší. Krycia schopnosť je priemerná ale ten krémik je fajn, mne vyhovuje, hoci mám dosť problémovú pleť.
Keď má niekto záujem, predám krém tmavs. odt. Dvakrát použivaná. cena:3e
ja som mala vzorky a u mňa sú obidva veľmi tmavé. krycia schopnosť je taká priemerná, ale pokiaľ nemáš veľmi zlú pleť tak stačí.