Nissan Qashqai - skúsenosti

ivetka1975
15. mar 2016

Chcem sa spýtať či má niekto Nissan Qashqai? Aké máte skúsenosti a ako ste spokojní

exjanka
15. mar 2016

@ivetka1975 my mame ale 2007,maximalna spokojnost,v pohode sedi v zadu aj dospeli,kufor velky,vysoke sedenie,dobry rozhlad,nemenila by som

alaguema
15. mar 2016

@ivetka1975 si si istá, že si na správnom fóre? 😎

exjanka
15. mar 2016

@alaguema ved my sme tiez kupovali kvoly detom a aby sa pekne kocik vtrepal do kufra 😀

alaguema
15. mar 2016

@exjanka príde mi ako idiotina vyberať si auto podľa toho, ako sa tam vprace kočiar a ako mamičky poradia. Je tam x ďalších technických detailov, ktoré sú dôležité a ktoré jej tu asi nikto nevysvetlí. Ale OK 🙂

ivetka1975
autor
15. mar 2016

Ja sa nepýtam na technické parametre, ale ako sa tam sedí. Mňa zaujímajú názory na auto, spokojnosť s ním, či sa tam niečo kazí atď. Ja si nemyslím, že som na zlom fóre. Ja sa rada spýtam maminiek na spokojnosť ť :D .

galixx
15. mar 2016

Ja mam a som maximalne spokojna🙂

nikkikke
16. mar 2016

ahoj aj my máme a chválim 🙂

dakota14
29. jan 2017

ahojte žienky aj ja sa chystám kúpiť toto autíčko dnes som si na ňom bola zajazdiť ako staré máte autíčka a teda vidím že viaceré odporúčate tak dúfam že bude spokojnosť lebo kamoš ma prehovára na mercedes Bčko ale mne sa ten nissan tak páči predá mi ho kamoška má 6 rokov je to 1.6 tka v plnej výbave môže byť? inak jazdilo sa mi na ňom super a tá panoramatická strecha je krásna celé auto je krásne do mesta na chalupu tak do 150 km nám bude stačiť ja deti nemám iba psíka chodíme na výlety ale nie daleko tak dúfa že kúpim dobre

exjanka
30. jan 2017

my mame 2008,1,5 diesel,pacilo sa mi ale tearz ho milujem ,prezila som v novembri havariu a vysla som len s modrzm plecom od pasa,ja by som aj dalsie chcela taketo ale novy quasqai ma strasne hnusnu rit