Nikon D3200 - skúsenosti

denulik5
15. okt 2013

Dobrý deň chcela by som sa spýtať či máte niekto skúsenosti s tymto fotoaparátom Nikon D3200 + 18-55 AF-S DX VR + 4x čistenie snímača . Mám v pláne si ho kúpiť ale v prvom rade chcem vedieť či je dobry a nejake info k tomu dakujem pekne 🙂

alena16
15. okt 2013

@denulik5 Ja som si pred týždňom kúpila Nikon D3100 s tým objektívom 18-55 AF-S DX VR. Foťák je super, ten tvoj bude ešte asi v niečom lepší. Keď budeš kupovať, dávaj pozor, aby objektív mal v názve aj to VR, to je stabilizátor obrazu, lebo sú aj objetívy bez toho a to by si potom bez statívu nemala pekné fotky. Je to úplne iba taký základný objektív s menším priblížením. Totiž, čím je to druhé číslo väčšie, tým ti približuje na vačšiu vzdialenosť. Ja som si hneď aj prikúpila jeden portrétový objektív, s ktorým sa robia super fotky s rozmazaným pozadím...

zara13
15. okt 2013

ahoj, mame ho uz rok, pokial sa nechces venovat profi foteniu, je to uplne super fotak 🙂 pripadne si vies dokupit nejaky iny objektiv, ak by si potrebovala. Ale u nas spokojnost.

denulik5
autor
16. okt 2013

Dakujem velmi pekne babule tak uz som pevne rozhodnuta ze si ho kupim .... Prosim ta ty čo máš tento fotáčik akú máš na to kabelu a za kolko si ho kupila ?

denulik5
autor
16. okt 2013

Kolko ta vyšiel ten portretovy objektiv ? :D

zara13
17. okt 2013

no ja osobne som ho dostala ako darcek, takze presnu sumu neviem. Tasku sme potom kupovali spolu, nechcela som klasicku brasnu, ani batoh na chrbat, mam taku tasku na jedno plece, aby som ho mala po ruke, resp. mohla rychlo odlozit.
je to znacka Lowepro
http://wongrenhao.blogspot.sk/2011/04/lowepro-p...
ma aj prepasky na nahradne karty, resp. baterku mobil a pod. a tiez bocne vrecka, takze ho pri vyletoch pouzivam namiesto kabelky 🙂

katie555
17. okt 2013

ja mam d3100 , vlastne d3200 je novsia verzia..my sme maximalne spokojni , na bezne fotenie, 100% krajsie foto nez beznym kompaktom

kuklemu
5. apr 2014

@denulik5 ahoj, kúpila si si napokon ten foťák? Spokojnosť?

denulik5
autor
6. apr 2014

Ahoj nekupila nakoniec som si kupila canon 600d a s tymto velka spokojnost odporucam 🙂

diusik
8. máj 2014

@denulik5 ahoj,tiez som chcela ten Nikon,ale uvazujem teraz nad Canon 600d,preco si potom zmenila nazor?tiez neviem ktory mam kupit,vdaka za radu

denulik5
autor
10. máj 2014

Ahoj. Zaujimala. Som sa o to ale bolo mi povedane. Ze cannon robi lepsie. Fotky ako nikon. A je aj lepsi.. Nebanuje. Ze som si ho kupila kupila som si dotoho. Vela komponentov a robi to nadherne. Fotografie. Vrelo ti ho odporucam je Suprovy 🙂