Nike Air Force Shadow

modkon12
28. nov 2020

Dobrý deň, neviem či poznáte stránku milyjezisku.eu. Ide o projekt v ktorom detičky zo slabších sociálnych rodín alebo domovov píšu svoje priania a ľudia im och pomáhajú plniť( spraviť to môžeš aj ty!!).
Mna zaujalo prijanie jedného dievčatka, ktoré si praje Nike Airforce Shadow, velskot predpokladám 38 keďže nebola uvedená (ma 15 rokov). Keďže tieto tenisky stoja 100€ a vyššie chcem sa vás spýtať či nemáte niekto na predaj nové ktoré nesadli a za rozumnejšie cenu.
Ďakujem veľmi pekne

tncka
28. nov 2020

@modkon12 to je uplna sprostost venovat tomu cas a energiu,kedze ani nevies aku velkost ma 15r.dievca ktorej maju tie tenisky sadnut. Ja som uz 13rocna mala velkost 41,takze nemozes vediet odhadnut ani nahodou🙈

sisa_s
28. nov 2020

Taketo drahe tenisky nemaju ani ludia, ktori zarabaju 🙄 a 15r moze mat velkost od 35-40...

modkon12
autor
28. nov 2020

@tncka tak v takom prípade sa milé dámy sa dajú tenisky predať a kúpiť iné... je až neuveriteľne ako v niektorých ľuďoch neviem nájsť ani kúsok empatie @sisa_s vážne? Ja som študentka jednej z najťažších vysokých škôl na SK a brigádujem všemožne a predstave si ?! Som ochotná tie tenisky kúpiť a keď sa mi to nepodarí lacnejšie kúpim ich drahšie .. fakt neuveriteľne a na zamyslenie z niektorých ľudí mi je na zaplakanie

modkon12
autor
28. nov 2020

@sisa_s A nehnevajte sa ale ani sa nečudujem že ľudia, ktorí pracujú na take veci nemajú. Pokial míňajú svoj čas na MK komentovaním príspevkov bez akéhokoľvek výsledku. Toto ja nazývam strata energie a času.

sisa_s
28. nov 2020

@modkon12 zasmiala som sa, dakujem 😀 a pekne si sa pochvalila 😉 nic o mne nevies ani o ostatnych, ludia tu pomahaju inym rodinam s potravinami, lebo nemaju z coho zit a nemienim pomahat niekomu, lebo chudatko nema 100e tenisky...

modkon12
autor
28. nov 2020

@sisa_s a čo vás o to žiadam? Napsiala som príspevok nemáte záujem tak z akého dôvodu ho komentujete?

viikkki
28. nov 2020

@sisa_s predstav si ze majú aj drahšie 😃

viikkki
28. nov 2020

No môže mať velksot 35-41 ale myslím si ze by mohla mať velks
ost 38 nike majú väčšie topánky takže je to skôr velkost 38-39

modkon12
autor
28. nov 2020

@sisa_s veď práve že tieto deti poväčšine nemajú ani tie rodiny

tncka
28. nov 2020

@modkon12 urcite budem niekomu kupovat tenisky aby ich potom predal🤣🤣

judar
28. nov 2020

Nato ake tie pomery maju tie deti z tej stranky maju sakra vysoko hranicu.. vacsina len znackove boty a handry a to je tam vacsina deti z osad

kitycat
29. nov 2020

Ak mas penoaze navyse daruj ich na transparrntny ucet nejakej nadacie. Tenisky za 100 eur naozaj nikto nepotrebuje. Ti co pracuju si 3x rozmyslia na co take peniaze daju!

Deti zo socialneslabsich rodin si zelaju znacky oblecenia o ktory h ja nemam ani paru... Idem si pocitat co tie chudatka chcu a este zadarmo! Kde mas istotu ze ta osoba je skutocna?

modkon12
autor
29. nov 2020

@kitycat predstavte si že dávam a často 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ To som ešte nezažila aby mi niekto hovoril kam dať svoje peniaze 😅 toto si nedovolia ani moji vlastni rodičia ale mamičky ma MK áno 😃 fakt zaujímavé čo poniektore dokážete robiť pre dobrú vec alebo skôr smutne ..a áno želajú si, želajú si možno jednu poriadnu vec za cely život vec, ktorá je normálna vo zvyšných 98% percent rodinách, dnes by som totižto musela veľmi hľadať dieťa v neznačkových topánkach ..skúste takto rozmýšľať viaceré, možno prestanete byt tak zatrpknuté - a ešte raz opakujem nechceš pomôcť nekomentuj nič od teba nežiadam 🤦‍♀️🤦‍♀️