Dievčatá, neexistuje výraz niaké alebo neaké.
Existuje: nijaké = žiadne
Existuje: nejaké = voľajaké
Prepáčte, už som musela, chytala ma z toho koprivka.
Tu polovička žien nevie gramatiku. Trhá to aj mne oči,ale čo už,človek s tým nič nespraví a ešte sa na Vás osopia.
@nerya , tak a uz som kvoli tebe vyhadzana 👍😂
nie koprivka, ALE žihľavka
Je ziaduce citat knihy a v skole sa ucit slovensky jazyk. Slovencinari to asi flakaju a zeny knihy necitaju, teraz su popularne socialne siete a tam pisu osoby s podobnou gramatikou🤷♀️
Tiez si to vsimam aj vcera🙂a osoba chcela ist na VS
@karhu Tiež ma to napadlo,keď už sa poučuje...🤣
@zuzanazu85 a mi napadlo. 😉
@mandzula ďakujem 😁 😉 a keď niekto píše celkovo ,,slengovo" na fórach,je veľmi zlý človek,alebo len taký,menšejší? 🤭😆
nechápem tomu
Ti napíše nieaké a si v keli, ani srnka netuší co malo byt zmyslom vety.
@mandzula , preco?
@karhu dakujem.
Ale no, neodCudzuj mamičky, ony predsa majú veľa prace s deťmi tak len píšu narýchlo 😁
@patka06 ano, aj to je stara dobra klasika.
@lesana25 👍
autorka, keď ťa napadlo, šlo napríklad o medveďa, lupiča a neviem čo, jednoducho niekto/niečo ťa napadol - ublížil ti alebo mal taký úmysel 🙂
keď ti príde na um, tak správne je: napadlo mi 🙂
Áno aj ja milujem najlepšie na koniec alebo na začiatok - ospravedlňujem sa za gramatiku píšem v rýchlosti 😂
A od dnes,už žiadne tehu,ale tehotenstvo a žiadna mrcha,ale menštruácia 🤭. Ked už...😁
@panelacikova asi reagujes na niekoho ineho.
@terry2003 , kukni si este raz svoj text a rychlo ho oprav, aby si nebola za blbu s tymi ciarkami ty 🤭. Inak bomba - ty si fakt myslis, ze diakritiku nepouzivam, lebo neviem, kde sa pise? 😂
@zuzanazu85 slang mi zily netrha, skor neznalost bazalnej gramatiky.
Bazálnej? 🤭😁 Nehodilo by sa skôr bežnej? Optimálnej?. Bazálna gramatika,som ešte nepočula 😉. Ale tak pravda je, že niekedy to ,,pučí oči",no 😁.
Si neaka múdra 🤣🤣🤣
(vtip aby bolo jasné)