Niekto nám pred Zveroparkom nabúral auto

miirkka1
21. apr 2019

Dobry den,viem,ze to sem nepatri,ale nahodou nevidel dnes niekto,ako do nas naburalo auto???Nevieme ako mame vypatrat vodica,kedze z miesta nezodpovedne usiel.Mame Ford Smax a parkovali sme pri ceste,kedze dnes bolo vo Zveroparku plno.Bolo to medzi 13h-17.30h.Prosim o kazde nahodne informacie.Kedze nemame havarijne,musime platit vsetko sami.Zavolani boli aj policajti.Dakujem krasne

conspi
21. apr 2019

@miirkka1 skúste napísať aj na FB stránku

miirkka1
autor
21. apr 2019

@conspi dakujem pekne,ani som tu stranku nepoznala.

conspi
21. apr 2019

@miirkka1 nie je začo 🙂 je tam cez 170 000 ľudí. Možno motyka vystrelí...

baboobchod
21. apr 2019

Dajte to aj na FB na stránku zveroparku, resp. poproste ich aby Vám to uverejnili.

conspi
21. apr 2019

@miirkka1 dúfam, že Vám pomôžu. Skupina je totiž viac na hľadanie áut...

0silvia0
21. apr 2019

@miirkka1 nebolo by fajn napísať aj miesto? Ja osobne napríklad netuším kde sa nachádza nejaký zveropark ktorý tu spomínate....

lula313
21. apr 2019

Nemyslím si, že ho vypatrate. Aj keď niekto niečo videl a vedel by SPZ, tak Vám to napise na lístok. Žiaľ ľudia sú smradi, mne sa toto stane aspoň 3x za rok, havarijnú poistku mám, ale aj tak si musím zaplatit spoluúčasť.. mna muž presviedča, že takéto male nárazy vodic ani neciti, ale nemyslím si. Ja sama mám senzory zo všetkých strán a je mi to prd platne, keď druhí vodiči nevedia jazdit🙈

nikiki29
21. apr 2019

@0silvia0 keď netušíte kde sa to nachádza, asi ste nevideli ani páchateľa 🤷🏻‍♀️ www.zveropark.sk

miirkka1
autor
21. apr 2019

Napisali sme aj na stranku zveroparku,aj na tu Hak,lenze tam mi to nezverejnili.Tiez si nemyslim,ze niekoho vypatrame,len aspon taky pokus,kedze dnes fakt tam bolo vela aut,ze ci to nahodou niekto nezbadal.Zajtra sme mali cestovat naspat,ale od toho nárazu nam trasie s autom,takze nemozme ist tak sme z toho hotovi.Nechapem,preco to ludia nenahlasia,vsak nato su poistky,takto nam sposobili vydaje.

beky1813
21. apr 2019

Tak to ťažko najdete, je to risk takto parkovať.

0silvia0
22. apr 2019

@nikiki29 no ty si ho tiež asi nevidela a tiež si mrkla do diskusie ci ty si ho videla? 😎😎😎
Ja som to napísala pochopiteľne vo všeobecnosti. Keď niekto niečo hľadá, je fajn upresniť co najviac a miesto je dosť podstatne. Možno niekto išiel okolo a ani netušil ze je tam nejaký zveropark keďže parkovali niekde pri ceste. Nemá každý malé deti...

miirkka1
autor
22. apr 2019

@0silvia0 ta cesta,kde sme parkovali vedie len do Zveroparku,takze nemohol ist nikto len tak okolo. Parkovali sme vedla cesty na takom vyklenku,nezasahovali sme ani trochu do cesty.Vsetky auta tak parkovali,lebo parkovisko bolo uplne plne. Zveropark je pri Zarnovici. Policajti vraveli,ze ak sa vypatra sofer,je trestne stihany,lebo mame skody vyse 2000eur. Ale pochybujem ,ze sa vypatra,len je to strasne nezodpovedne,ze sa neohlasil,my teraz odkial mame zobrat tolko penazi

maciatkolulu
22. apr 2019

@miirkka1 o čo vám konkrétne ten šofér spravil? Keď škoda 2000eur a ani nemôžete odísť? Sa mi nejako nezdá na preplnenom parkovisku,taký naraz....a nikto nic. Rovnako si neviem predstaviť keď ste parkovali ok,ako mohol do vás naraziť. Pri vyparkovani takáto škoda? A najmä má udivuje,že nikto nič.neviel. a kamery tam.nie sú?

ruzasipova
22. apr 2019

@maciatkolulu Vy ste tam asi neboli, ze? Parkovanie je priserne, parkuje sa popri ceste hore, kde sa auto ledva zmesti. Toto nemusi byt naraz ale ze sa pchali dve auta vedla seba na ceste pre jedno a odnieslo to auto pri ceste odparkovane.

maciatkolulu
22. apr 2019

@ruzasipova tak ja neviem ale pri pchani sa sa auto stane pomaly nepojazdne? A nikto nič nevidel? Divný svet toto

miirkka1
autor
22. apr 2019

@ruzasipova ano presne tak to odhadol pan z nehodovky,ze sa vyhybali asi auta.Urcite to niekto videl,ale sa mozno nato vykaslal,ked to nebolo jeho auto.Nemozme cestovat,mame to 750km a mame nieco s riadenim,nerozumiem sa do toho,manzel mi vravel,lebo trafili aj do kolesa ,s autom trasie taha ho...na plechy sa vykaslat.

rebeka25
22. apr 2019

@miirkka1 pan manzel mohol vediet ze ked zaparkujete na takom mieste kde sa nezmestia potom dve auta aby mohli prejst tak sa toto moze stat. Nezodpovedny nie je len ten kto do vas narazil ale aj vy. A vsetci ostatny kto tam takto stal. Ta cesta je fakt siroka len aby presli dve auta nie este aby sa tam stalo,...

maciatkolulu
22. apr 2019

Ja tiež nie v zlom som písala,ale keď sa zaparkuje tak,že sa nezmestia dve autá vedľa seba a arkuje sa ešte k tomu na jednej strane,vždy sa nesie riziko,že sa auto poškodí.... Šofér čo narazil,mal na seba nechať kontakt,to je jasné. Asi vám nezostane nič iné ako auto dať opraviť a na budúce parkovať lepšie,aj keď štát sa to môže hocikde
@miirkka1

miirkka1
autor
22. apr 2019

Dobre nechajte to tak..ja som prosila ,ci nahodou niekto nieco nevidel.Auta tam normalne parkovali ,nebol tam zakaz,so zodpovednostou to nema nic, neohrozovali sme nikoho,sofer sa mal prihlasit,ked buchol,my sme nic proti zakazu neurobili.Pozrite sa podla fotky ako sme stali.Este od cesty dalej.Boli tam policajti z nehodovky a nic nam nevraveli,este oni vraveli,ze ak sa najde,ma po vodicskom a je to trestny cin a ma podmienku.Je to najskor nezodpovedne od majitela Zveroparku,ked usporiadal vcera taku akciu pre deti a nebolo parkovanie usporiadane nejakymi ludmi.Ludia sa tam otacali a parkovali aj 600m od zveroparku.

miirkka1
autor
22. apr 2019

@rebeka25 pozrite si podla fotky ,ako sme parkovali,my sme boli daleko od cesty,cesta bola uplne volna

miirkka1
autor
22. apr 2019

@maciatkolulu my sme naozaj nestali ani trochu na ceste,cesta bola uplne volna,kde sa zmestia dve auta...my sme neparkovali ako ostatni na kusku jednej strany cesty,ale uplne tam kde bolo drevo,len tak bola vcera tam plna premavka,ze ti soferi boli uplne hotovi,nadavali si tam.

maciatkolulu
22. apr 2019

@miirkka1 a h jaj a keď bola cesta voľná čomu sa mali vyhýbať auta? Ono podľa mňa vinník sa nenájde,ale neviem pochopiť ako mohol narazit,tak že máte poškodené auto za 2000a ešte aj nepojazdné a nikto nič nevidel. A pritom sa nemusel vyhýbať.

maciatkolulu
22. apr 2019

@miirkka1 ono totižto aj v ba v zoo parkujú dole na parkovisku auta popri ceste,nie je tam zákaz,tak tam stoja,je to možno ok keď je zoo parkovanie plne,ale stoja tam aj keď je horné parkovisko úplne prázdne,úplne na pre sa potom vychádza tým šoférom čo stoja slušne na parkovisku,nováčik,začiatočník by ani nevedel vyjsť. Tak keď takýmto sa obucha auto,hold smola....opakujem,nie je tam zákaz a auta prejdú,ale tí čo vychádzajú z boxov majú problém.

miirkka1
autor
22. apr 2019

@maciatkolulu cuvali auta z hora a nasledne isli z dola hore,to by ste museli vidiet.Robime v Nemecku,na hodinu sa tam plati 75eur servis,aj to ten lacnejsi.Vsetko je tam drahsie...vy ste asi vacsi znalca ako policajti ohladom skod,je tam posunute riadenia,geometria,zohnuty elektron,denne svietenie,parkovaci senzor plus naraznik a blatnik.Auto je pojazdne,ale taha a trasie,nemozeme cestovat 750km!! Ci vy by ste to riskli,to neviem,mame male dieta a psa.Ale pride mi ze vas to velmi zaujima,hmmm?

beky1813
22. apr 2019

@maciatkolulu my sme tak minule v lozorne zaparkovali dole v dedine a isli k farme pomaly dalej peso. Ale lenivy šoféri sa pchali co najblizsie, aby ani krok navyše neurobili. Ja nepochopim toto statie vedla cesty, len tie auta zavadzaju

maciatkolulu
22. apr 2019

@miirkka1 určite nie som väčší znalec ako policajti,ale ani tí nevedia takto určiť škodu ako si popísala,to až servis prípadne obhliadka...a pardon,ale pri takejto premávke a cúvaní z hora na soľ,by som ja zaručene parkovala radšej ďalej,ale v kľude,to som ja a stále.nerozumiem,že nikto nič nevidel,nepočul,opäť,škoda čo popisujes,je skôr od dosť silného nárazu a nie vyhybacieho manévru.a zaujíma ma to preto,že veľa vodičov parkuje na debila a potom sa čudujú,hmmmmmm😅

fokuska
22. apr 2019

@miirkka1 Ale ked nemozete autom odist do Nemecka, tak nebudete platit nemecky servis, ale asi slovensky... musite ho opravit tu, nie?

miirkka1
autor
22. apr 2019

@fokuska no naraznik,blatnik,denne svietenie,parkovaci sensor ,elektron urcite v Nemecku.Tolko casu nemame,kedze obaja pracujeme,len zaklad geometriu,riadenie tu.
@maciatkolulu my sme absolutne neparkovali na debila,mali sme este meter od cesty. Manzel nie je nezodpovedny,ma najazdenych miliony km bez akejkolvek nehody.Nehodovkar nam popisal,ako to asi mohlo byt,videl stopy od kolies,ale opat,ty vies asi lepsie.

vevesh
22. apr 2019

@miirkka1 a co takto adac? Daju vam auto, dokym sa vase neopravi. Holt je to smola, ale nic nenarobite- slovensko nie je nemecko a nie su tu take postihy, ze by sa vodici "dobrovolne" priznali...

miirkka1
autor
22. apr 2019

@vevesh nenahlasili sme to na adac,ostaneme do konca tyzdna tu,musime si tu predlzit dovolenku,uvidime,co zajtra povie servis,ak nas niekto vezme...