Ahojte, neviem či takto to funguje alebo nie, keďže nemám ani foto a ani vyplnený profil... 🙂 Hľadám ale nejakú mamičku s ktorou môžem popísať a sa všetko opýtať... Nehladam nikoho na stretka ani kavicku ani podobne momentálne, ide mi najmä o to písanie..... Nedávno som sa stal oteckom a je toho dost s čím by som sa chcel posťažovať, mám 28 som v ťažšom vzťahu ako to býva a celé je to čudné .... Viem že toto není zoznamka ale za pokus nič nedám 🙂
Vďaka a ahojte
@sisa_s saaaamozrejme nevieme veci okolo a píšeme odsudzujuco... Povedz mi prosím čo vnímaš ako 'ťažší vzťah' 🙂 človek nemôže si len nájsť niekoho na písanie a hneď mu dávajú že mu ide iba o jedno 🙂 Svet je veľmi zvláštne miesto. V tvojom vnímaní ak chlap píše s inou ženou hneď je to podvádzanie? Alebo ako to vnímaš? Vysvetli, zaujíma ma, že čím si si v živote prešla že hneď myslíš na jedno 🙂 .
@huxy uhm, takže teraz mi chces povedať, že ľudia nemôžu mať pokec s druhým pohlavným? Nikdy sa nikomu nezdoveris a nepovieš čo ta serie, pripadne ako ťa chápe daná osoba?
Počkaj, takže chceš mi povedať, vrátim sa k tomu základnému, že človek ktorý píše s opačným pohlavím je hneď pritahovany sexuálne a pocitovo? Takže vôbec nepíšeš s inym chlapom na FB alebo iných fórach? Jaj počkaj, lebo doslova aj to 'vsetko najlepšie' berieme ako pisanie s chlapom? Čiže automaticky ?svojho manžela podvádzaš lebp si napísala inemu mužovi? Mám najlepšiu kamarátku s ktorou som nikdy nič nemal a poznám ju 12 rokov, beriem ju doslova ako sestru (len s týmto sa jej nemôžem rozpisovať čo sa deje a ako sa cítim).
Len toľko k tomu 🙂
@ten_druhy keby moj muz napisal kamoske, ktoru poznam, v pohode..ale keby ja porodim, staram sa o novorodenca a moj muz si zalozi ucet na konovi a ide si vylievat dusu cudzej zene, tak to je uplne ina vec...ubohy si a mozes sa tu obhajovat, kolko chces... zjavne recicky na pisanie mas, no vlastny vztah si nevies poriesit...
@ten_druhy sám si sa obhájil, svoje konanie, tak neviem či chces vôbec vedieť môj názor
Stojím si za tým, čo som písala. Ľudia môžu mať pokec s druhým pohlavím, pokecať v práci, kolegami, s kamošmi/kamoškami, známymi, susedmi. Ale nie že cielene si idem hľadať opačné pohlavie na písanie, či už na FB alebo inde. Ja iným cudzím mužom vobec nepíšem, nemám dôvod, ak mám vzťah.
Tak pracuj na vztahu s manzelkou a nestracaj cas a energiu s budovanim " vztahov" na pisanie tu na MK. Ak mas otazky klydne daj na forun- vzdy su tu ochotne matky/zeny/ muzi co poradia. A venuj sa manzelke a dietatku. To ze tu budes s niejym tukat do klavesnice vztah nezlepsis ani nebudes lepsim otcom. To vyzaduje pritomnost a energiu.
@zuzinka888 asi to tak bude lepšie... Už tu nebudem písať a najskôr vytvorím iný účet na dané otázky... Vďaka
Nemáš žiadneho kamaráta,kt.by sa vyrozprával ? Prečo hľadať ženy na MK?
Kľudne môžeš aj pomôžem a poradím 🙂 ak sa bude dat🙂
No ty si vzorny chlap...urobis zene dieta do "tazsieho vztahu" a po porode si zacnes vypisovat so zenskymi na internete...fuj