Dobry den, riesim ani nie problem,ale napr.dnes som mala volno v praci,potrebovala som nieco vybavit na urade, co som stihla doobeda a potom som mala plany,ze navarim,upracem,operiem medzicasom a pojdem von na bicykel,prejst sa...proste nejaka aktivita,ale ako som prisla urobila som si kavu,zaspala som a nerobila som nic,az do teraz :D nemam deti,muza kopec casu pre seba, a bol krasny den, mavate vycitky z nic nerobenia? 🤔😀
@janaolas332 nie, spánok je dôležitý.Nemas deti tak môžeš športovať a variť zajtra🙂
Aj keby si mala aj deti, tak co? Aspon raz za cas si to treba dopriat 😁
@janaolas332 nemám výčitky, naopak, užívam si to. Skopírovala som svoj príspevok z inej tímy spred pár dní
ja sa tým netajím ani pred rodinou, ani pred kolegami, ani pred priateľmi, že úplne kľudne preflákam celý deň vylihovaním, čítaním, rozdávaním rozumov na MK 🙉, sú dni, keď makám aj 14 hodín denne (nie v záhrade 😍), takže keď mám možnosť, oddychujem.
Tvoje telo oddych potrebovalo, keď si zaspala a úprimne mňa osobne vybavovačky po úradoch unavia viac, ako keď poumývam všetky obloky na dome 😎
Niekedy, ale už si nerobím takéto akčné plány 😀 aby som nebola sama zo seba sklamaná 😀 dakedy mám poriadene za chvíľu keď sa mi chce a dakedy kopy prádla okolo mňa, kuchyňa plná riadu a ja kukám Netflix 😀 veď sme len ľudia
Co robil pan Boh na 7. den, po stvoreni? Oddychoval!
Ked si to moze dovolit on, preco nie aj my🙂
@janaolas332 nikdy nemam vycitky, praca nie je zajac, neutecie.
a riadim sa zivotnym kredom: "ked ta popadne pracovny zachvat, sadni si ticho do kuta a pockaj kym to prejde."
a vtip pre takyto den:
co si dnes robila?
nic.
ale to si robila vcera!
ano, ale nedokoncila som to.
@janaolas332 ja uz tri hodiny umyvam kupelnu na gauci 😊
@janaolas332 nemam vycitky. Tusim to bol Satinsky, co povedal “Clovek obcas potrebuje aj hliviet” 👍
@janaolas332
Preco by som mala mat vycitky?
O com je zivot?
O tom ze kazdy den si prejdes co si zo zoznamu planovanych uloh splnila a si teda lepsi clovek s kvalitnejsim zivotom?
Ja som sa vzdala mentality otroka, co sa citi hodnotny, iba ked maka a hlavne nech vsetci vedia kolko maka, ako maka a kolko sa obetuje. ZIvot ti ujde ako voda, treba ho zit.
@janaolas332 V pohode nič si nevyčítaj. Možno ťa premohla únava. To teplo tak uspáva človeka. Dobehneš to nabudúce.
@renab ja uz hodinu cvicim-na gauci😀
@janaolas332 ešte pridám nádherný výrok jednej babičky - kto nic nedelá, taky si rád odpočine 😂
Nie nemaj vobec vycitky. Toto som robila ked som bolac lobodna bezdetna a teraz uz len s laskou spominam😅
Ano mam vycitky. Ale len preto ze mam dve male deti a pri nich daktore veci spravit je umenie. Ale aj tak som si vecer malovala miesto pratania a varenia a teraz si nadavam a uz je vela hodin a sa mi nechce, iba oradlo som povesala a popratala, nech sa mi do toho nepusti maly.
A ked som bola slobodna, a bezdetna, tak v piatky sme mali doma taky bordel lebo nikomu sa nechcelo uz po sebe pratat, ze vsak naci, v sobotu upraceme. Tak riady vsade, oblecenie a tak. Ale oddychovali sme po pracovnom tyzdni.
@martinkatinka pri detoch je to viac ako potrebne si dopriat, inak by clovek zosedivel, bol nervny :p
@janaolas332 mávala som, už ale pomaly prichádzam k rozumu😁 Radšej občas nič nerobiť, ako by ti malo telo dať najavo, že máš pribrzdiť. Či už viac alebo menej závažnými zdravotnými problémami...
@janaolas332 nie, aj ja som len človek z masa a kosti. Neviem prečo by som mala mat výčitky. Však žijem len raz, aj oddýchnuť si treba