Baby, znicilo vam predlzovanie rias vase vlastne mihalnice ked ste ich dali uplne dole?
Samozrejme že áno ale znova je to individualne jednej pekne dorastú inej nemusia dať si raz za čas je jedna vec a dávať si nonstop je rozdiel
Mne to znicilo nie len mihalnice, ale aj oci, dala som si ich spravit a z toho lepidla som dostala nejaku reakciu, sice mihalnice som mala krasne, ale oci cervene ako angorak :D po tyzdni som uz oci mala pekne, ale zas zacali mihalnice vypadavat a krutit sa. Na dalsi raz mi dala menej drazdive lepidlo, ale to zas skoro vobec nedrzalo, rychlejsie zacali vypadavat. Podla mna je to pekne, len tyzden na ociach, potom sa to kadejakk kruti a vypadava, podla mna to ma naozaj zmysel iba ked chodi baba na to aspon raz tyzdenne, alebo si to sama doraba, inak to vyzera dost zle..
Mne vôbec. Dala som si ich dole a moje som mala ako predtým. Ale každá sme iná a inak reagujeme. A potom je isto dôležité, aby ti ich robil niekto kto to naozaj vie a kto používa kvalitný materiál. A samozrejme, ak si chceš dať dole, tak odborne u baby ktorá ich robí a nie sama si ich vytrhať.
naco toto preboha robite v case, ked je dostupnych tolko ser na mihalnice? Mam ich ako umele, akurat su vlastne. Bez lepenia a problemov s tym spojenych.
ja som to vyskusala pred par rokmi ale nikdy viac
@lukovacka / rok? dlha doba...je to pekne, pohodlne a lakave dat si mihy ale presne tohoto sa bojim...
@ivkazba / nie ze kazda sme ina skor si vynimocny pripad🙂 z mojeho okolia asi 6 ludi by som vedela vymenovat kazda chodila roznej osobe na mihalnice...a KAZDA skoncila tak ze mala bud 2-3 mihalnice alebo hole viecko bez mihlanic atrvalo 3 mesiace a viaaaaaaaac kym sa dostalavali z toho
umele mihalnice vypadaju dost ale dost neprirodzene,
Baby to je ako s nechtami, dávala som si gélové roky a ked som bola tehotná,dala som ich dole a moje som mala ako papier. Všetko je to krásne,ale s mierou 😁
Mne sa to velmi paci, ale pre mna by predstavovali velke obmedzenie, kvoli tomu, ze sa nemoze pouzivat kozmetika, ani ocne kremy s obsahom olejov, davat si pozor pri sprchovani, aby na ne nesiel silný prúd vody, spat na chrbte atd.. A kolegyni tiez vypadavaju jej vlastne mihy.. Magneticke su varianta, ale neprakticke, hned sa mi odlupli magnety..
@viera27 a co pouzivas? ☺️
@miska_mysicka @sofi75 moje sa tu nedá kúpiť, to mi nosia z Bulharska, kvôli cene. Ale kolegyne tiež chceli keď videli výsledky, a tak skúsili Nanolash aj Realash a paráda. Len treba pravidelne aplikovať a po cca mesiaci pozeráš, čo ti narástlo.
@sofi75 Mne osobne sa moje zriedili,davala som si asi rok, ale po čase mi znova pekne narastli 😉