abslolutne neviem nahodit inzerat,lebo nic nejde...klikam,klikam...a nic...neviem si ani ulozit inzerenta,zadat velkost,znacku..nahodit fotku do profilu...nepusti ma to dalej,...mate podobny problem?alebo je to preto,ze som sa zaregistrovala dnes?,nemalo by to uz normalne fachcit?na inych bazaroch fungujem uz nejake roky...vcera mi tento znama odporucila a tak som sa tesila...ze dneska nieco nahaaadzem.-)...a niiiiic...a chcela som tu hodit smajlika...ani ten sa neda....-(
ok,aj tak vdaka...kazda odpoved potesi...
ja sa tu "votriem" 😉 potrebovala by som poradiť ako mám celkom odstrániť zmazané inzeráty,mám ich tam už veľa a zbytočne...
@mentolka94
smajlikov tuto si dala v nesprávnej forme, preto ti ich "nepremenilo" 😉 takýto tu nefunguje -> .-) ale : - ) 🙂
aj ja mam presne taky isty problem ani mne nic nefunguje.ak niekto zistite preco poradte prosim
@mentolka94 v poslednych dnoch s tym boli problemy, ako citam prispevky od inych uzivatelov. a obavam sa, ze budes musiet pockat do pondelka, predsalen aj admini a programatori su ludia s rodinami... 😉