Nič mi nezaberá na rast vlasov

stefaniamikova11
16. máj 2020

Poprosím vás žienky o radu co ste používali na rast vlasov skúšam us všetko vlasy nerastú ešte viac sa zhoršili a vydávajú niečo odskúšané
Ďakujem za každú radu

miulka78
16. máj 2020

Netlačiť na to 🙂 ja používam klasika šampón, kondicionér, maska +olej a ochrana pri žehlení 🙂 Jediné čo ja nerobím, že si vlasy nikdy nefénujem a nepoužívam drogériovú kozmetiku, a mne pomohlo farbenie vlasov, pretože z dlhých po pás a hustých čiernych som zostala blondína s vlasmi po ramená, a 4-5 mesiacov trvalo kým som ich zregenerovala s až potom začali opäť rásť 🙂 Teraz mám tmavohnedé a už nikdy blond. Ešte by som podotkla, že mám opäť husté vlasy a kučeravé, čiže moje vlasy budú suché celý život, ale rastú, hoci ich ničím žehličkou, ale asi si zvykli 🙂 a nestrihám si ani končeky, hoci by raz za čas neuškodilo, ale nestrihám :D

evelka81
16. máj 2020

Donna hair na rast aj proti padaniu na spevnenie vzdy mi to pomoze ale vysledky uvidis o mesiac dva uzivania

sunny8
16. máj 2020

Vlasové hnojivo

szig
17. máj 2020

@stefaniamikova11 vyskusajte chininov sampon Milva (kupite aj v Dm)....som
Sest mesiacov po sekcii a strasne mi vlasy padali. mne po mesiaci pouzivania tohto samponu zacali rast vlasy na miestach kde mi predtym nerastli🙂vela zien s nim ma dobre skusenosti

pampilinka
17. máj 2020

@stefaniamikova11 Revalid kapsuly. Ale uzivat 3 mesiace. Ucinok sa dostavi. Kupis v lekarni

alisaela
17. máj 2020

Mne pekne zabral biosil a nezruinuje peňaženku. Ale dať si kúru 3 mesiace. Rast nových vlasov si však uvedomíš až neskôr. Veď rastú cca 1 cm za mesiac. Je to beh na dlhšie trate
.

katulka94
17. máj 2020

Mne začali na začiatku tehu padať veľmi vlasy, chumace, plna vaňa, všade v byte na zemi no hrôza...tak som si na odporúčania dr kúpila Forcapil 3 mesačnú kúru a vodičku na pokožku. Mám za sebou asi dva mesiace a moje vlasy sú krásne husté a na kefe alebo pri umývaní sotva jeden vlas. Navyše sledujem ako mám drobne nové vlasky plus sa mi prestali lámať aj nechty.

surriana
17. máj 2020

Mám vyskúšaných veľa produktov na rast vlasov a za mňa je top Od Tiande Biorehab šampón + aktivator.....z tohoto mi rástli najrýchlejšie a prvýkrát v živote som mala vlasy dlhé takmer po pás.A po okrajoch kde som vlasy nikdy nemala mi začalo rásť aj veľa nových vlasov.

stefaniamikova11
autor
17. máj 2020

@miulka78
@miulka78 ja mam blond vždy som farbila kamarátka mi poradila to isté prejsť na tmavé

stefaniamikova11
autor
17. máj 2020

@pampilinka revalid som mala výsledky žiadne

pampilinka
17. máj 2020

@stefaniamikova11 lutujem,ja som ho uzivala uz 2x a vzdy pomohol,tak som pisala z vlastnej skusenosti.

kittykat22
17. máj 2020

@stefaniamikova11 biohar si skusala? Mne ravalid tiez nezabral. On bol super, ale niekedy 4-5 rokov spat zmenili balenie (citaj zlozenie) a islo to s nimi z kopca.

tetaandulkova
17. máj 2020

Mne pomohol cesnakový šampón + maska, výsledky sa dostavili po 2,5 mesiaci. Teraz sa síce rozčuľujem, že mi krátke vlasy trčia po celej hlave ale som rada, pretože som už nedúfala. Plánujem ďalší mesiac začať užívať tablety biotin, uvidím či tiež zaberú 🙂

katussska24
17. máj 2020

@stefaniamikova11 skus prirodnu kozmetiku andreine a vitaminy sugarbearhair. mne tato kombinacia robi perfektne na vlasy...

stefaniamikova11
autor
17. máj 2020
kittykat22
17. máj 2020

@stefaniamikova11 skus. Ja som bola zufala pretoze mi zacala presvitat pokozka, revala som ako Alik. Po biohare mi zacali rast bejby vlasy - gazmilion bejby vlasov. Pouzivaj 2x tyzdenne vmasirovanim do pokozky. Nepouzivaj denne ako je na prebale - vysusuje potom prislis pokozku. Kupis v kazdej lekarni.

marca12
17. máj 2020

@stefaniamikova11 zihlavovu tinkturu alebo nieco take si neskusala? Mne pomohlo

stefaniamikova11
autor
18. máj 2020

@kittykat22 to sú tabletky alebo šampón

stefaniamikova11
autor
18. máj 2020

@marca12 nie ešte

kittykat22
18. máj 2020

@stefaniamikova11 tonikum 🙂 nanesies do suchych vlasov, jemne rozmasirujes a cau 🙂 malo prace, dobry vysledok 😀

stefaniamikova11
autor
19. máj 2020

@kittykat22 ďakujem skúsim

monky123
19. máj 2020

@stefaniamikova11 mne po pôrode začali tak extremne padať vlasy, že som mala už plesiny, vlasy padali v prameňoch. Užívam Donna hair tablety, zmenila som šampón na prírodný s chlorellou keďže sa mi spravili aj lupiny. Na miesta kde som už nemala vlasy som si začala aplikovať vodičku Alpicort F (ta je na lekársky predpis) a taktiež som podstúpila vlasovú mezoterapiu a plazmolifting. Je to síce nákladná procedúra, ale kombinácia toho vsetkeho mi pomohla a po celej hlave mám malé vlásky.

adrianalo
10. feb 2021

pomohlo ti nieco? kopirujem z druheho prispevku: ahoj, vidím že starší príspevok, ale presne som to počas tehotenstva riešila, tak som sa chcela podeliť o skusenost... pouzivala som zo znacky MY.ORGANICS revitalizing sampon a fortify kondicioner plus revitalizing elixir ampulky a do troch mesiacov som videla vyrazny rozdiel.. potom na udrziavacku mi kadernik odporucil z tej istej značky PURIFY radu, tak to pouzivam dodnes a spokojnost 🙂 objednavam cez bioma.sk lebo tu to malo kto predava...

simonettasimonova
7. jan 2022

Ja nemam problem s rastom vlasov ale vitaminy sa stale hodia a vlasimo je skvele po vyse mesiaci pouzivania mam krasne zdrave a leskle vlasy super ostavam mu verna a kupujem dalsie 😊 odporucam👍👍👍

merlinja
7. jan 2022

@sunny8 a pomohlo?

magane
5. dec 2022

ahojte užíval niekto Vlasimo na zastavenie vypadávania a podporu rastu vlasov? Prosím podeľte sa ak máte niekto skúsenosť dakujem

feba8284
11. máj 2023

@magane ahoj, skúsila si Vlasimo? Ak Ano, daj vedieť, či to malo aj nejaký efekt. Dik.