Nič ma nebaví, pripadám si nepotrebná

julka828
21. júl 2021

Nemam ziadny konicek ziadnu zalubu nic ma nebavi z nicoho nemam radost akoby som tu bola omylom. Uz neviem ako zit :(

viki120
21. júl 2021

Vsetko je to len o nasom nastavení, neviem kolko más rokov, ale mne dost pomáha sa dokopat k sportu a ist do posilky zacvicit si na bicykel ... navarit nieco pre deti, citat nieco zaujímavé , urcite más niekoho s kým si sa dlho nevidela co sa tak s nim navstivit . Pokial toto nepomože, tak by som hladala pomoc na odbornej urovni

bloger
21. júl 2021

@julka828 Netráp sa si určite veľmi potrebná a vzácna a verím, že je určite niekto kto ťa má rád a jeho život je krajší práve vdaka tebe

filory
21. júl 2021

treba si pomyslieť, že isto si potrebná pre ľudí v tvojom okolí. treba sa schopiť a nájsť si koníček, ktorý ťa bude baviť a ktorý ťa bude zamestnávať.

ruzasipova
21. júl 2021

@julka828 Ked ja mam takyto pocit, tak si najprv vymenujem vsetkych ludi, o ktorych viem, ze ma maju radi a teda asi nebudem uplne nepotrebna a potom vymyslim, ako si zacvicit - posilka/beh/korcule/tanecna. Proste musim sa ist hybat, to dost pomoze na zlepsenie nalady.

marca12
21. júl 2021

@julka828 nieco ta predsa musi bavit. Mna bavi cumenie do blba 😂 uplne vazne a bez srandy. Rada len tak sedim a pozeram a vnimam ticho,je to ukludnujuce. Ak ta nic nebavi,nenut sa. Take obdobia vacsinou prejdu. Snaz sa ist medzi ludi,na prechadzku. Slnko robi zazraky.

cimage
21. júl 2021

ja ked mam taketo stavy, tak si urobim kavu, ta ma vzdy bavi. Hlavne sa treba dokopat nieco robit a nie byt uvaznena v tychto myslienkach. Uplne postaci ist na cerstvy vzduch, prejst sa, mozno niekoho stretnes, pokecas a hned je to lepsie. Ja tiez nemam konicek ako taky, ze strikovanie, hackovanie, hoci by som chcela, ale nemam na to trpezlivost.