Nemam ziadny konicek ziadnu zalubu nic ma nebavi z nicoho nemam radost akoby som tu bola omylom. Uz neviem ako zit :(
treba si pomyslieť, že isto si potrebná pre ľudí v tvojom okolí. treba sa schopiť a nájsť si koníček, ktorý ťa bude baviť a ktorý ťa bude zamestnávať.
@julka828 Ked ja mam takyto pocit, tak si najprv vymenujem vsetkych ludi, o ktorych viem, ze ma maju radi a teda asi nebudem uplne nepotrebna a potom vymyslim, ako si zacvicit - posilka/beh/korcule/tanecna. Proste musim sa ist hybat, to dost pomoze na zlepsenie nalady.
ja ked mam taketo stavy, tak si urobim kavu, ta ma vzdy bavi. Hlavne sa treba dokopat nieco robit a nie byt uvaznena v tychto myslienkach. Uplne postaci ist na cerstvy vzduch, prejst sa, mozno niekoho stretnes, pokecas a hned je to lepsie. Ja tiez nemam konicek ako taky, ze strikovanie, hackovanie, hoci by som chcela, ale nemam na to trpezlivost.
Vsetko je to len o nasom nastavení, neviem kolko más rokov, ale mne dost pomáha sa dokopat k sportu a ist do posilky zacvicit si na bicykel ... navarit nieco pre deti, citat nieco zaujímavé , urcite más niekoho s kým si sa dlho nevidela co sa tak s nim navstivit . Pokial toto nepomože, tak by som hladala pomoc na odbornej urovni