Čaute , možno to je povahou alebo výchovou? Už mám skoro 40 manžela dve deti ..čo sa týka nejakých záľub. Vôbeca nič nebaví a neviem si nájsť niečo pre sebam .
Radšej trávim čas doma pri tv alebo idem do obchodu míňať 🙈ako to máte vy . Rada by som sa niečomu venovala ale ten pocit mam od 20tich rokov a nič som preto neurobila
A venovať sa rodine ???
začni cvičením, denne 15 minút na cvičenie, alebo si choď zabehať miesto sedenia pred TV. Zober deti, muža na bicykle, do kina... nebuď takýto domased.
Ja som sa venovala jazdectvu par rokov potom som odcestovala do zahraničia. Tam som nemala možnosť jazdiť tak som skúšala vsetko bicykel, turistiku po nej som stále nadávala jak chorá vrana 😊. Korcule tam niesu alebo jansom nenasla chodniky co by vyhovovali korčuľovaniu. Tak som skusila lepit obrazy vola sa to Diamond paiting lepila som ich dokdy neprisil náš drobec.
Tak ja mam zalub na rozdavanie a skor ma stve, ze nestiham vsetko, co chcem. Telku v podstate nesledujem, mam ju vecer pustenu, ak strikujem, ale keby sa pokazila, tak si to mozno u nas nikto ani nevsimne, resp. nikoho to nebude nejako mrziet. Je najvyssi cas najst si nejakeho konicka, lebo ked deti zacnu vylietavat z hniezda, tak ludia bez konicka zvyknu trpiet depresiami, resp. otravuju zivot inym ludom. Ak nie si uplne lava, tak sa skus naucit strikovat, je to dobry relax, na zaciatok potrebujes klbko vlny a ihlice a cas. Alebo si najdi nejake videa s cvicenim a namiesto sedenia pri telke cvic. Cez vikend je fajn vybehnut na turistiku-cela rodinka.
cvicim 🙂 nasla som si na youtube super videa, je to aj s dobrou hudbou ako bonus, skvele pri tom vypnes, nakopne ta to a urobim nieco pre svoje zdravie.
skus namiesto bezducheho cumenia na tv, vstat a pustit si na tej tv nejake video na cvicenie a zacvic si 🙂
fuha, tak potom asi len treba skusat 🙂 je toho tolko co by ta podla mna mohlo bavit, skus malovat, tancovat, vysivat, ako ked by si si aj zadala nieco ze konicky do vyhladavaca take ze pre inspiraciu 🙂
ja by som zas potrebovala ešte dva paralelné životy, aby som sa mohla okrem práce a rodiny venovať aj tomu, čo ma baví... a to nie som žiadny workoholik (robím normálne 8,5hod denne vrátane obeda) a ani nie som rodine bezbreho oddaná...
Fakt nemáš žiadne sny, čo by si chcela vyskúšať, ani v tej telke nevidíš nič inšpiratívne, že wau toto je super, to by som chcela robiť aj ja? Ani v tých nákupoch nevidíš nejaký hlbší zmysel - len tak nakupuješ aby si oplieskala peniaze? Nechce sa ti nakupovať nejak tak, že napr. vydizajnujem si obývačku? Usporiadam šatník tak aby sa veci dali krásne kombinovať?
Nemáš nejaké sny, čo by si chcela vyskúšať? Po čom túžiš? Lezenie, túry, naučiť sa jazyk, nejaký tanec, proste niečo? Veď ja mám toho kvantum 🙂
@diamond007 Čo to je za komentár? Veď má rodinu, má muža a dve deti. Či ak by cvičila jogu, alebo štrikovala, tak už by ten zmysel života mala?
A aj si niečo skúšala robiť, alebo si len premýšľala a všetko zavrhla ešte predtým ako si začala? Lebo keď len tak sedím, pozeram a premýšľam, tiež by som povedala že nič ma nebaví.. keď však už začnem, zamestnam ruky, hlavu tak potom ma to baví.. hlavne treba zahodiť telefón, ten berie podľa mňa najviac času na to aby ho človek vedel venovať lepšej činnosti..
@sasitimi17 okrem toho pravdaže to bolo myslene🤷
@uprimnazienka veď toto 😁nakopnúť sa je asi problem
🤦🤦 iba otrok v robote a cumiet do bedne? To ma byt zmysel života? 🤦🤦