Nezvládam vysoké teploty

4. júl 2022

A to som mladá, 30 ročná žena. Je to ok alebo je to problém, ktorý treba riešiť?
Teplo ma neskutočne vyčerpáva, som veľmi unavená. Včera sme boli s mužom v zoo, potom ešte na nákupe a cestou späť som v aute zaspávala, bola som hrozne unavená. Prišli sme domov okolo tretej, ja už som si musela ľahnúť. Nemala som energiu, silu vôbec na nič.

diamond007
4. júl 2022

Prirodzene. Jediné koho to neunavi sú deti 🤣🤣🤣🤣

autor
4. júl 2022

@diamond007 A to ich ešte nemám 😂

laura164
4. júl 2022

Jasne, ja nemôžem ísť ani na slnko, lebo potom celý deň spím 😅 od 11-16 v týchto teplach nemôžem vyjsť ani von

hiro
4. júl 2022

Ja to milujem :D Cim teplejsie tym lepsie. Sice palia nohy od asfaltu ale inak pivo chuti najlepsie, komare a muchy su niekde uskvarene, super 🙂

hradnapani
4. júl 2022

uplne normalne. Ja ked nie som v takomto teple pri vode (a aj tam musim byt v tieni) alebo v lese, som na tom presne tak isto.

majlo1234
4. júl 2022

Treba trochu prisposobit aktivity, ak sa da. Spomalit, pit vel vody a snazit sa pocas najhorsieho slnka byt mimo, niekde v tieni, chladku. Posledne roky, aspon tu na zapade, su brutalne tepla

zuzka0605
4. júl 2022

ja toto nepochopiiiiim...ja toto milujem ked je 40 stupnov...teraz aspon vies ako sa citime my co neznasame zimu😅

danieladugard
4. júl 2022

@zuzka0605 ale tebe z tej zimy nie je fyzicky zle.. alebo..?😀 teda, samozrejme ma oprav, ak sa mylim 🙂 omrzliny atd ..

slovenka753
4. júl 2022

Och ja to tiež nenávidím potím sa, nevládzem, cele zle. Moja denná aktivita sa končí o 10:00 a začína až o 17:00. Medzitým som zalezena dnu a nikto ma neprinuti nikam ísť. Nevarím, neperiem, nepribim nič prico môže stúpnuť teplota v byte. A
K vode jeden do tieňa, z dovolenky pri mori sa vraciam rovnako biela ako som odišla. Ak budú stúpať teploty neovem co budem robiť, asi sa od sťahujem do Nórska 😅

kat_
4. júl 2022

tiez to nezvladam, vdaka Bohu za klimatizqciu, ked nemusim, nechodim von, az neskoro vecer alebo skor rano, a potom tieto aktivity minimalizujem len na nevyhnutne presuny... zijem v zastretych klimatizovanych interieroch, pijem vela vody, jem lahsie jedla a kontrolujem predpoved pocasia, ci je tam nejaka nadej 😂 nemyslim si, ze je to nieco divne, nie kazdy ma rad horucavy

flimelka
4. júl 2022

tieto horucavy to je fakt vela aj na dospeleho, jednoducho vysoke teploty pokial clovek nie je pri vode tak sa to fakt tazko zvlada.

otvorena
4. júl 2022

Ahoj ja sa cítim jak prejdena valcom. Nemáš nadváhu 🤔tak ja mám ..no kedysi mi nevadilo slnko a teraz keď som staršia som radšej zalezena vnutry. 😒Síce mám po pôrode ale uz čoskoro tomu bude aj rok.
No som ako mrcina 😅nevládzem nič všetko má boli

lucyluska
4. júl 2022

Ja tiež nedávam vysoké teploty.
Roky v UK som žila, tam málokedy 30tky sú, a keď sú tak len pár dní....
Ja sa musím ochladzovať, piť studenú vodu, a veľa, aby sa mi krv zriedila, schladí ma to a rozjasní myseľ.
Min.tyz vôbec nevadilo že som doma na antibiotikach, tie teplá by som nedala.

domireb
4. júl 2022

Ja som vždy zvládala horúčavy, ešte som bola schopná chodiť v rifliach. No teraz po 30tke,piatok mi bolo normálne zle, už to tiež nezlvádam. voda,voda, voda + magnézium

evkamotka
4. júl 2022

Ak ste boli v zoo v strede dna, tak problem nie je vo vysokej teplote ale v tvojom nesprávnom planovani, heh. Tvoje telo reaguje normalne, len mas na neho nenormálne poziadavky. Medzi 11-15/16 sa zdržiavaj vnutri a vypi kazdy den 3l. Ak ti je aj tak blbo, potom by som sa az o teba bala ;)

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marianarem
4. júl 2022

@danieladugard Mne napriklad je fyzicky zle zo zimy, boli ma cele telo casto. Ked si mozem vybrat, tak radsej horucavy, ja som napriklad v zivote nemala upal. Manzel to ma naopak, on teplami dost trpi.

h2
4. júl 2022

Veď keď je horúco a zle to znášaš, prečo ideš práve vtedy do ZOO? Veď to sú hodiny prechádzania sa na slnku. A potom ešte po obchodoch... vôbec sa nečudujem, že ťa to zložilo. Treba ísť k vode, do tieňa, alebo byť vnútri.

iwesska
4. júl 2022

Je to vec organizmu,niektori je viac teplomilny,iny zimomilny. Ale az teraz ako bolo vonku 40 a travila som ich na horach a nie v rozpalenom meste viem porovnat,ze nie je teplo ako teplo🥵. Pod horami je aspon vecer vlhko,mierny chlad, da sa spat, tu ked sa nam beton prehreje,je to ako na panvici a ked fuka,tak teply fen + sucho,noc ako v saune😝To fakt cloveka vycerpava a zabija.

fiafia
5. júl 2022

Neznášam horúčavy a kým ozaj nemusím do 16tej von nechodím 😂 na priame slnko už vobec

gigie24
7. júl 2022

Prirodzene su ludia, ktori maju menej zivotnej energie a su taki, ktori jej maju az prilis, alebo optimal… Horucavy su pre mnohych, aj mladych ludi vycerpavajuce, ber to prirodzene a oddychuj kolko vladzes, dovol svojmu telu aj mysli nech je v pohode 😇🍀.