Keď mám ísť niečo riešiť, akýkoľvek náhodný konflikt.. jednoducho ak cítim, že je na mňa vyvíjaný akýkoľvek tlak hneď mám žalúdok ako na vode, pri konfliktoch mi je doslova doplaču a častokrát aj plačem a jednoducho to neviem ovládať a zastaviť, cítim sa potom trápne, že som pri obyčajnom rozhovore začala plakať.. trvá to už roky, od detstva, pamätám si, že ešte aj na maturitách som sa pred komisiou zo stresu rozplakala. Ako ste to riešili ak ste mali niečo podobné? Pomohlo vám niečo?
Poradiť neviem. Mam to rovnako 🤷♀️. Myslela som, že sa to znení vekom, ale zatiaľ nič. V škole som to nemala, ale stava sa mi to hlavne keď ma niečo/niekto zaskočí..
Aj ja mam s tym problem. Moze pomoct psycholog.
Je podľa mňa skvelé, že si to uvedomuješ. To je prvý krok k úspechu 🙂, druhým krokom je dobrý psychológ. Dnes má psychológa každý druhý človek, je to fantastická pomoc a nie je sa za čo hanbiť.
Ja som taka istá. Neviem sa brániť lebo mi hneď tecu slzy. A pritom nemusí ísť ani o nič vazne🥺raz som sa tak rozrevala vo vlaku lebo som si nestihla kúpiť lístok a chcela som si ho kúpiť u revízora lenže tam bol o dosť drahsi a nemala som takú hotovosť tak som sa nemohla pomaly ani na nič a hneď mi začali tiecť slzy😒 neznášam to ale nejako mi nič nepomáha
Psycholog pomoze teda aspon mne pomohol
Co ti pomoze? Prijat konflikty a nedorozumenia ako sucast bezneho zivota bezneho cloveka a riesit, na co mam dosah, co mozem ovplyvnit. Vystrihat sa prilisnym emociam, subjektivnemu hodnoteniu cloveka a snazit sa chapat vzdy aj tu druhu stranu.