S partnerom zijeme v spolocnej domacnosti no kedze ma trvali pobyt u rodicov pnku musi mat u nich. Byt je ale pisany na mesto a nemame tam trvaly pobyt on tam je somnou tak vsak asi viete. Problem je ze musel na pnke kvoli krizom a uz je to mesiac. Chodim za nim a zas on zamnou no aj tak sa tu cirim sama. Nic ma nebavi v byte je bordel nevarim. Seba nakrmim ked ozaj telo povie najedz sa. Mavam problemy zo spankom no odkedy spavame v posteli spolu a on sa peituli zaspim jak ... no tym,ze sme os seba sa moja nespavost vratila. Som unavena bez nalady chodim z prace domov idem nakupit rodicom a zase som zavreta medzi 4 stenami. Mam pocit,ze sa cochvila zblaznim.
To je co za somarinu, ze TP ma u rodicov a preto musi mat PN u nich??? 🤦♀️🤦♀️
Pri vypisovani PN sa lekar pyta na adresu kde sa budes pocas PN zdrziavat - nadiktujes akukolvek kde realne pocas PN budes.
Aj to tlacivo ma dve kolonky: TP a adresa kde budes pocas PN.
Nepochopim preco by si mala nezvladat to ze nie je s tebou, ale v pohode...ja len ze ked isiel na PN tak si ju kludne mohol dat napisat na tvoju adresu. PN nemusi byt podla toho kde ma trvaly pobyt
pride doba, kedy take chvile ocenis 😁
Súhlas s
@lindusss2016
Btw.na PN nemusí byt tam kde ma trvalý pobyt. Staci na PN napísať adresu miesta kde bude počas PN a da sa to zmenit aj počas PN.
Boze baby vy ste zaj nechapave! Je u mna nacierno! Kebyze sa u mna nahlasi mesto to zisti a o byt pridem
A to sme z coho mali akoze pochopiť? Z toho ze nie si schopna fungovať bez chlapa?
Akoze socialna poistovna oznami mestu, ze pocas PN sa u teba zdrziava?
SP ma niekde v .... ci tam kde nahlasi ze sa zdrziava ma najom ci bude na navsteve ci je ram oficialne ci na cierno.
A TP nech si necha kde chce, mesto nebude riesit.
A inak ta netrapi ze odrbavas mesto? Len to ze bez neho nie si schopna sama existovat?
A ked uz ta ma trapit ze mesto ti zrusi najom tak nie preto ze si tam napise PN ale preto mesto/susedia alebo niekto si vsimne ze tam spolu bezne byvate, ze tam prespava...
Pre tvoju infi, PN ku moze mat hocikde,nie podla trvaleho pobytu, kludbe lekarovi moze nahlasit inu adresu a byt na nej. To sa pise do pnky.
Ten byt je asi sociálny. Skôr, či neskôr ťa niekto nahlási, že tam máš frajera. Ale zdá sa mi nepravdepodobné, že si človek nemôže riešiť svoje súkromie kvôli tomu, že má sociálny byt. Okrem toho, čo budeš robiť, ak sa vydáš, budeš mať 2-3 deti a muž na turnuse? Zvykaj si.
Nikdy nepochopim zeny, ktore su tak chorobne naviazane na chlapa 😳🤷♀️🙈
@oli18 Ja som v mestskom najomnom byte. Manzel (vtedy este priatel) ked sa chcel pristahovat, tak sme dali na mesto ziadost a oni schvalili prihlasenie dalsieho clena domacnosti a adekvatne tomu prisposoboli najom.
Takze mozes si riesit sukromie, ale treba dodrzat podmienky v zmluve.
Kto nechce byt obmedzovany mestom, nech neriesi (ovela vyhodnejsi) mestsky najom, ale moze ist do komercneho.
Je veľmi nebezpečné byť na niekom tak závislá.Chodis do práce, potom si niečo uvar, alebo mu napec zanes....čo by si robila, kedy ste sa rozišli, či robil v zahraničí?jednoducho to musíš len zvládnuť nie si malé dieťa😀nájdi si nejakú činnosť nemôžeš sa tak opustiť
Našej rodine hrozí každú chvíľu ,že sa rozdelíme....dospl. dcéra a pubertiak syn odídu mimo mesto,manžel a ja sa rozdelíme tiež,ak sa dostaneme do kontaktu al. podozrenie na koronu,sme obaja zdravotníci...a rozdelíme sa Bohvie na ako dlho....z tohto pohľadu je tvoj príspevok jednej rozmaznanej nezrelej ženy úplne trápny,prepáč
a ako si fungovala pred tymto vztahom? To co popisujes je chorobna zalubenost. Musis sa naucit vediet zit aj sama so sebou, spamataj sa a normalne funguj....
PNku moze ma hocikde, dokonca aj v hoteli na dovolenke, hlavne aby sa tam zdrziaval a dodrzal liecebny rezim
Mozno si aj on chcel od teba oddychnut, tak si dal PNku k rodicom. Mama navari, uprace, postara sa. Sorry ale Ty sa nepostaras ani o seba bez toho aby ti nesedel pri sukni?
ááále nebuď na partnerovi taká závislá. Nie je to dobré. Skúsi niečo robiť čo ťa bude tešiť...škoda že sú teraz obchody s handrami , topánkami, kabelkami a kaderníctva pozatvárané...😉
Nedal si tú pn naschvál domov? 😬
Tiež mám byt od mesta ako slobodná mamička a priateľ máva normálne nahlasenu PN u mňa ako adresu, kde sa bude zdržiavať. Tak nechápem, čo tu riešiš. Adresa sa hlási do SP, nie mestu, nemáš ako prísť o byt...
Uplne som si predstavila tu scenu zo Sumraku... Kde Bellu opustil Edward ona sla do lesa a tam sa hodila o zem kym ju iny chlap neprisiel zachranit :D
Toto hadam nie je mozne aby dospela zena nevedela bez chlapa za ritou ani len natret chleba z maslom.... Si na hlavu a mas priority niekde uplne inde
A preco aj ty neprespis s nim u neho doma?
Jezis baby vy ste fakt niektore jak trafene. Peoste mi chyba tak ked s niekim zijete 2 roky a zrazu ste od seba tak je normalne,ze mi chyba nie? Pre mna ten muz znamena vela lebo mi v zivote velmi pomohol a nie neutiekolodomna tiez neni z toho nadseny ale sme opatrny pretoze cakame na peniaze z banky aby sme si mohli kupit vlastne byvanie.
@vera519 u nich sa to neda jeho rodicia su stara skola
😳 to snad nemyslis vazne??? No moja mila, budes sa musiet naucit mat rada samu seba a vediet si spravit program bez toho, aby si bola na niekoho odkazana... ja ked som mala istu dobu vztah na dialku, tak to bolo jedno krasne obdobie mojho zivota 😁 v prvom rade si uprac a potom sa zacni venovat nejakej zmysluplnej cinnosti