Nezvládam hysterické ženy na MK

10. apr 2022

Ahojte som tu mesiac, sledujem odpovede v rôznych diskusiach a som šokovaná kolko hnusných, neprijemných, falošných a ponižujucich žien tu je. Je mi z toho zle, slušná otazka padne a ženy si robia z ľudí srandu a ponižujú ich. Toto nemôže ano byť pravda… FUJ hanba Vám!

mirage
10. apr 2022

nadhlad.. toto je virtualny svet, vacsina z tychto zien by ti to oci takto tvrdo nepovedala, a casto su tie rypave frustrovane aj doma.

lenka2232
10. apr 2022

Mas pravdu,ale v dnesnej dobe je to tak vsade,nie len tu🙂

kitycat
10. apr 2022

Fuj, odsudzujuci anonym. Aspon sa postav za svoj nazor!

pribinak
10. apr 2022

Pozri, však tu nemusíš byt. Veď toto je len debatny krúžok, kto chce debatuje, kto nie, ide preč a pohlada si fórum, ktoré u viac vyhovuje

katarinka89
10. apr 2022

@kitycat a keby sa postaví za svoj nik a založí túto tému- s akou pravdepodobnosťou by nebola zhadzovanie v každej téme ktorú by komentovala? Som takého istého názoru ako autor- ideš sem po radu a dostaneš kopanec do riti.....a všetko sa dá povedať aj diplomaticky

terry2003
10. apr 2022

@kitycat a keď sa postaví za svoj názor, tak vy sa z nej budete vysmievať v každej téme do ktorej sa zapojí.

katarinka89
10. apr 2022

@pribinak ale v debatnom krúžku sa debatuje a nezhadzuje

pribinak
10. apr 2022

@katarinka89 vieš, máloktorá žena ide vyslovene zhadzovať, ale niekedy ja tá debata na úrovni krčmy až suterénu. Žiaľ, keď niekomu napíšeš svoj názor a nespĺňa ro čo ona očakáva tak samozrejme, že si zlá, hejterka, zhadzujes ju a tak

katarinka89
10. apr 2022

Ono je to z môjho pohľady tak, že zapojím sa do témy v ktorej mam co povedať na danú otázku alebo sa niečo nové dozviem. Mam pocit, že dotycne osoby priam vyhľadávajú témy kde vedia podľa názvu že si pomastia ega. Som presvedčená že prežívajú vnútorný nepokoj ktorý si ventiluju tu'- bud útočia na vymyslenu tému a nadávajú do trollov, alebo duch na teste, sono babatka ak ide o pohlavie alebo tu nejaký muž založí nedajbože tému a už je uchylak.....ja neviem- keby chcem viem aj ja aj každá rýpať a útočiť ale načo? Myslím že v dnešnej dobe vojen, vírusov, fin.krizy je toto posledné nad čím by som takto minala svoju energiu. Hold sú aj také 🤷‍♀️

katarinka89
10. apr 2022

@pribinak nemám pocit ze je to vždy tak ako ti opisujes- áno zopár krát som narazila na tému kde autorka zrejme zámerne neprijala rady žien a každý deň bola založená téma o tom istom, ale jedna vec je napísať názor a druha vec je presviedčať alebo spochybňovať. Tie ženy sa zamerane ,,boja,, založiť tému pod svojim niekom. Nebude to tým ze majú obavy ze si koli 1 teme pokazia verejnu mienku na MK? Koli 1 téme ktorá napríklad mne nemusí ulahodit a začnem do nej rypat- ku mne sa samozrejme pripoji skupina ludi, sa nazýva spustí lavína kritiky a ak bude komentovať rozumne v inej téme- už nebude mať ten jej názor žiadnu hodnotu. Sme strašne pohlavie- ti chlapi sú síce jednoduché tvory - ale nenarobia z ničoho niečo.

zuzitko74
10. apr 2022

Netreba uplatňovať princíp kolektívnej viny. Sú tu aj fajn baby a slušné debaty.
Vždy, keď natrafím na takýto status - minimálne jeden týždenne sa tu vždy objaví - tak rozmýšľam, aký má význam toto písať. Viem, že každá osôbka, ktorá toto píše, povie, že len poukazuje na smutný fakt, ale mne to vždy príde, ako hejtovanie hejterov. Čiže v istom zmysle, čo kritizuje, to robí.

autor
10. apr 2022

nechcem zverejnovať moj nick, pretože nemienim pocuvat potom ako sa do mňa v spravach budu obuvať nasŕdene ženy

jaskolka
10. apr 2022

Ja napríklad som mala asi dve diskusie s otázkou, bola slušne zodpovedná, neboli nijake hádky ani urážky
Registrujem tiež témy kde to skončí hádkou, aj témy, kde fakt sú odpovede "vtipné" ale obvykle sú to otázky, kde sa ani nedá odpovedat vážne.
Lebo jedna vec je otázka, ktorá má zmysel hlavu a patu, a druha úplna hlúposť typu, som tehotná, môžem jesť pukance? Alebo podobne perly 🙈. No ako na toto vážne odpovedať?Keď prvé, čo mi napadne, je ze si dotyčná len robí žarty, alebo fakt premýšľam, akr má vôbec IQ na takú otázku.(ak to je vážne)
Alebo diskusia, kde žena píše, aký je muž chrapun, uráža ju, nedáva peniaze, pije, má frajerky,čo ma robiť a keď jej ženy odpisu(a často veľmi kľudne a slušne) tak začne ho obhajovať, že ona ho veľmi miluje a určite ho neopustí.. Takže aký zmysel má diskusia?
Alebo jedna dievčina tu písala ze jej frajer drogu je ze už kvôli nemu prišla o byt, aj pracu, ale ona ho miluje a strašne mi chce pomôcť (pričom on na jej pomoc zjavne zvysoka s**kašle) a dokonca s nim chce dieťa lebo určite by jo to zmenilo. Toto už ani nedá sa pekne odpovedať, lebo to už nie je ani naivita, ale korunovana hlúposť, lebo odmietla všetky rozumne rady, že su ženy hrozne, lebo nechápu, ako veľmi ho ona ľúbi..
A podobne, žena sa pýta, ako zakryť modrinu dieťaťu, nie aby sa skôr zahojila, ale aby muž nevidel, lebo je to skrátka úplný magor.
Takže su otázky a otázky

adriannasvk
10. apr 2022

Ak to nevies ignorovat, povzniest sa nad niektore zeny a ich chovanie tak si zrus ucet a budes mat pokoj😉

pribinak
10. apr 2022

@katarinka89 ja som si naopak všimla, že kopec bab je tu nad vecou, nesúhlasíme spolu v 1 téme, ale v 2. sa zas názorovo zhodujeme a súhlasíme

sindla
10. apr 2022

Len si tu zvyšujú svoje mini ego a dokazujú si niečo, čo nie sú. Doma sú hovnami tak chcú byť aspoň na internete zaujímavé.
Tiež som zverejnila po dlhej dobe obrázok, na ktorý mi hneď odpovedalo pár dotyčných trúb, čo tu sedia od rána do noci, že to tu už bolo minimálne 10x. Ale ja tu nesedím ako kvoka a nepočítam si kto, čo koľko dal keďže plochu nesledujem absolútne.
Tak som to radšej vymazala lebo do hodiny by sa nahrnulo stádo kráv.

kitycat
10. apr 2022

@katarinka89 ide o to, ze profil je dostatocne anonymna vec. Eliminovali by sa tu minimalne trollovia tohoto typu.

Este raz, jej nazor by mal vacsiu vahu keby sa zan postavila pod svojim nickom. Ale zopar zenskych jej tu to ego potlapka a da za pravdu a tie ostatne budu tie zle jezibaby

zuzanka.zuzu
10. apr 2022

podla vyznamoveho slovnika definiciu hysterie splnas skor ty nez tie zeny voci ktorym sa ohradzujes 😀 to je vtipne 😀 mimochodom nuti ta tu niekto byt?

kitycat
10. apr 2022

@terry2003 rovnako sa moze ona do mna obut v inej teme. Anonymne temy su na to, aby sa riesili naozaj chulostive temy a nie aky typ telefonu vybrat alebo ste na mna zle. Toto je diskusne forum. Su tu rozne nazory

pribinak
10. apr 2022

@terry2003 ešte k tomu vysmievaniu, ako môže dospela žena, ktorá má občiansky preukaz sa pýtať napr či môže mentolové žuvačky keď je tehotná
Tak jasne že príspevky sú take aké sú

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
10. apr 2022

Aj @modrykomik je potom už len výsledok úrovne modrého koníka

karelova
10. apr 2022

@pribinak modrykomik tu už nie je, zrušili mu účet

petranelkova
10. apr 2022

Tiez ma to niekedy zamrzi ked niektore komentare citam, ale teda snazim sa neriesit. Myslim, ze clovek ktory ma potrebu byt neprijemny, vyvrsovat sa nie je v zivote stastny a to hovori za vsetko.

karelova
10. apr 2022

Ja by som to rozdelila na dve časti:
1. Občas (casto) su tu príspevky, na ktoré sa žiaľ inak ako s humornym/ironickým podtonom reagovať nedá. Ano, človek nemusí reagovať, ked nemá co povedať, ale tak tieto odpovede vnímam z kategórie nepomôžu ani neublizia.
2. Su temy, kde ľudia fakt potrebujú poradiť a niektoré ženy sem prídu už nastartovane niekoho zhodiť, resp. vyberú si z príspevku iba im vyhovujucu časť a zosmiesnia ju, resp. jemne kontextovo prekrutia a su za hlavné hviezdy diskusie s vela 'lajkmi'. Ano, tato druha kategória sa nepáči ani mne, ale hold, je to verejne fórum, treba počítať so všetkým.

evita_g
10. apr 2022

Som tu už mnoho rokov a pravda je, že úroveň spadla o niekoľko levelov... ale keď nechcem, nekomentujem, pomyslím si svoje alebo úplne vypnem, je to moje rozhodnutie. Čo ma trošku mrzí je to množstvo vymyslených tém každý deň, čím väčšia blbosť, tým lepšie, hlavne, že sa kliká a komentuje... skrátka biznis. Ale však aj koník musí žrať 😉

oli18
10. apr 2022

@kitycat ak by nebola moznost anonymity, neobjavovalu by sa tu fotky analnych otvorov, poondiatych plienok, vyrazky na mamickinom zadku a nepytali by sa tu, ci je normalne 22x utierat si zadok a pod. Potom nie div, ze su tu aj rozne odpovede.

pribinak
10. apr 2022

@karelova škoda, ale viem si predstaviť nasratost niektorých adminov 🤣🤣🤣

kitycat
10. apr 2022

@oli18 hej, polovicu by to snad eliminovalo a ludia by to vyriesili s doktorom 😄

ailiba
10. apr 2022

Ja tiez niekedy krutim hlavou... No sme ludia s roznou empatiou a inteligenciou.