Nezobrazujú sa moje inzeráty

mistica
9. aug 2012

Prečo sa nezobrazujú moje inzeráty napr. v sekcii Komplety, súpravy iba vtedy keď zadám presné kritériá? Normálne keď idem do tej sekcie, a napr. si vyberiem, že zobraz najnovších, nie sú tam moje inzeráty. Prečo to je tak, alebo ako to mám urobiť aby to tam bolo? Ďakujem za odpoveď.

zmrzlinkams
9. aug 2012

neviem ako to presne funguje ale odo mna to pyta každych 7 dni aktualizaciu mojich inzerátov neni to tym že si nedala aktualizovať inzerati za každym a preto sa to nezobrazi ??

luciferkax
9. aug 2012

Ahoj, neviem, ako teraz, ale napr. ked som predávala nosič, tak som si ho sama tiež nenašla, aj ked som zadala presný názor, ale zas, ostatní ho videli, kedže som ho rpedala :D

ivett1
10. aug 2012

@mistica ahoj, možno je to tým, že najskôr sa zobrazujú najnovšie pridané a aktualizované tých predávajúcich, ktoré majú predplatený bazár+...?
PS:...tvoje inzeráty sa mi zobrazujú dva-krát, takže si to pozri a jeden vymaž...

mistica
autor
11. aug 2012

Inzeráty aktualizujem. takže to nemôže byť problém. Podľa mňa ostatní to nevidia, keďže sú tam počty videnia 1. Skúsim vymazať a zadať ich znova. Ďakujem za odpovede.

marika256
12. aug 2012

@mistica Ahoj, no mne to robi to iste aj som ich vymazala a znova nahrala a tiez ich vobec nevidim ked ich idem pozriet do bazarika. a uz si na to prisla cim to moze byt?

mistica
autor
12. aug 2012

vymazala som inzeráty a zase som ich uverejnila, ale to isté, videnie buď 0 alebo 1 ks. Takže neviem čo s tým mám robiť aby ich ostatné videli...

marika256
12. aug 2012

tebe som ich praveze videla ak su to co si davala vcera... no ja tiez uz neviem, mne sa to tiez vobec nezobrazuje tak hadam sa to nejako napravi...

czechzuzanaba
6. mar 2013

@mistica ahoj, jak jsi to tenkrat opravila? Ja jsem dnes dala inzeraty, ale taky jaksi nejsou videt 🙂

mistica
autor
6. mar 2013

Ahoj, ani moje nevidno poriadne, iba vtedy ich vidno, ak niekto zadá presné parametre....takže neviem

zuzanajl
18. jan 2014

Opatrujem deti, vo veku 0_6 rokov. Som zodpovedna a spolahliva. Mam skusenosti s opatrovanim. Mam aj certifikat.Mozem opatrit deti kratko dobo aj dlhodobo. Pri dlhodobom opatrovani mozno dostavat od statu prispevok. V pripade zaujmu ma kontaktujte na tel cisle 0902553549

mogino
3. apr 2014

Zdravim.. no ja som ich teraz krvopotne nahodila a kukam, ze ako moje inzeraty vidia ostatny a mam tam len tie stare..ani jeden... to trva nejakum dobu kym naskocia?