Neznášam jednu ženu

21. máj 2022

Priam ju neznesiem v blízkosti môjho manžela. Je to taká koketa. Muž jej robí vonku a ona ..však môže mi to byť jedno čo robí..len keď je v kontakte s mojím..tak mam nervy . Zoznámili sa cez jej otca . Su to akoby kamaráti"
Niečo mi na nej nesedí . Videla som ju viac krát no vždy akoby bola povahou iná ..alebo skúšala čo zaberie na môjho ..

autor
21. máj 2022

Raz povedala nám priamo do očí že nám závidi takže u mňa skončila. Taký ľudia len robia náročky iným

viestta
21. máj 2022

Ona sa snažiť môže, môže, sa aj potrhat a nič nemôže keď ten tvoj chcieť nebude. A ci by chcel ak by mohol vieš len ty. Takisto by mohol s inou ak by chcel. Takže bud mu veríš alebo neveríš. Ta baba je vyslovene podruzny problem.

dzulli1980
21. máj 2022

Pozri, všetko je o prioritách ... pokiaľ Ťa chce muž podviesť, podvedie Ťa aj so susedou.

zmrzlinka2021
21. máj 2022

Neveris svojmu muzovi?

ruzovakrava
21. máj 2022

Však sa vyjadrila že závidí tak jej daj o dôvod viac a ukáž jej že má čo. Ak teda má čo. Čo konkrétne závidí nepovedala? Niektoré si musia dvíhať ego koketovaním. Tebe, ak si sebavedomá žena ktorá pozná svoju cenu a verí svojmu mužovi, to nemá ako ublížiť. Ale trochu usmerniť by ju mohol aj tvoj chlap z úcty voči tebe. Inak ak mu to nadbiehanie nie je trápne tak je to voči tebe riadne ignorantské

dominikak4
21. máj 2022

@ruzovakrava práveže chlapom takéto nadbiehanie od iných žien býva skôr sympatické, dvíha im to sebavedomie, a ak na nich pomaly ide kríza stredného veku, tak ani nehovorím. Môj muž má 40 a tiež sa celý "naparuje" keď na neho mladé žaby "žmurkajú". Napríklad raz som počula jeho rozhovor s kamarátom kde farbisto opisoval ako na neho hádzala oči pracovníčka v banke - tiež taká mladá baba - no hotový bol. Tiež mi to bolo nepríjemné a keby viem, že sa s ňou alebo s inou podobnou stretáva pravidelne, tak by som začala byť neistá a začala žiarliť, lebo človek nikdy nevie čo tým chlapom skrsne v hlave keď majú pravidelné impulzy a príležitosť (oni to majú inak ako my ženy). Autorka- chápem Ťa, ale snaž sa v manželstve nevytvárať zbytočné dusno žiarlivosťou a hádkami, aby nemal dôvod sa cítiť v jej prítomnosti lepšie ako s tebou. Nie je nič horšie ako žiarlivá a nepríjemná žena doma a kúsok ďalej chápavá žabka, ktorá mu podľa neho rozumie, je neokukaná, mladšia, atraktívna a tak. My ženy máme na tieto veci svoj inštinkt a ak ti vadí, tak na to máš isto dôvod. Porozprávaj sa s mužom a povedz mu s kľudom svoje obavy. V podstate s tým nemáš čo iné urobiť lebo je to na ňom, skús to odfiltrovať po spoločnom rozhovore s ním a uvidíš. Možno keby to presiahlo hranice by som sa ohradila pred ňou, že je to tvoj manžel a nech si dá spiatočku.

veronikalubko
21. máj 2022

@zmrzlinka2021 podľa mňa mužovi verí ale neverí ženám naokolo 🙂

kittykat22
21. máj 2022

si si ista, ze neziarlis preto, lebo tvoj muz na nu pozera ako nema? Este ak nejako dobre vypada, tak chapem, ze ti to nie je jedno. Ja som mala kamaratku - tiez koketa - a videla som ako sa pozera po mojom muzovi. Aj otvorene hovorila, ze hlada bohateho muza len na sex a nechce vztah. Prislo mi, ze moj muz sa spraval nejako nepatricnejsie v jej pritomnosti a v ramci zachovania vnutornej pohody, som sa jej prestala ozyvat 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

lindusss2016
22. máj 2022

Ziarlivost je len odrazom toho, ze sama so sebou nie si spokojna, nieco nemas v hlave zrovnane, vidis svoje nedoststky (mozno su aj realne, ale no a co). Nikto nie je dokonaly a zena moze byt krasna a ocarujuca aj s kilami navyse, malymi prsiami, ci vraskami na tvari. Dolezite je byt vyrovnana sama so sebou, poznat svoje plusy a vediet na ne upozornit 😉 a co sa tyka vztahu s chlapom, ak mu davas najavo svoju lasku a jeho dolezitost, tak ta nrma preco podviest. Jedine, ze by bol debil a debila zas pri sebe nasilu drzat nemusis...

autor
22. máj 2022

@kittykat22 ona tiež povedala pár veci v Tom zmysle že..sex so ženou či mužom to je jedno.. atď proste u mňa skončila herečka

moonlight1210
22. máj 2022

Nebud hned s nosom hore a velka moralistka. Ved ani nevies, ci ti po muzovi ide, alebo su to len tvoje pocity.
Flirtovanie moze byt v jej povahe, su zeny, co take (aj nevedomky) su. Ale ak chces posudit, ako to vyzera, ked je ona v akcii, ak je do chlapa naozaj zalubena, tak by si ju musela poznat.
Mozno by si zistila, ze to, co vidis pri tvojom (alebo si myslis, ze vidis), je slaby odvar toho, aky arzenal vytiahne, ked muza fakt chce.
A ze si mohla byt cely cas v klude a uskrnat sa pod fuz, ak by tvoj muz sa citil sebavedomo, lebo by si vedela, ze keby skusil, prekvapivo by u nej narazil.

No a nikdy nesud ludi okolo seba, kto je aky len na zaklade ziarlivosti. Ziarlivost je zly pan. Nuti ta zmyslat o druhych naozaj v tom najhorsom moznom svetle. Dosliva zakerne a pohrdavo.Neexistuje pri nej ani stipka objektivnosti.
Kludne moze prist den, ked tu opovrhovanu zenu budes prosit, ci by ti nevedela pomoct, lebo prave ona bude mat pristup k niekomu, koho surne potrebujes. Zrazu ti bude dobra.

Nie, zeby som toto v mladosti sama nezazila. A vies co? Az ked som tu pomoc potrebovala, otvorili sa mi oci, ze ona v realite po tom mojom frajerovi nikdy nesla a mala oci iba pre ineho. Len to tak trosku vyzeralo a ja som si to zvelicila.

kittykat22
22. máj 2022

dobra rada? takuto babu ti vedla seba netreba a uz vobec nie vedla tvojho muza. Pekne odstrihnut ak je mozne a venovat vas cas ludom, s kt. vam je fajn.

stanulienkat
22. máj 2022

Pises: raz povedala nám priamo do očí že nám závidi takže u mňa skončila. Taký ľudia len robia náročky iným. Nazyvas ju herecka...

Myslim, ze problem mas ty. Si mozno ziarliva a zakomplexovana, neviem...Mozno si sa prestala o seba starat. Sebavedoma zena neriesi taketo chobotiny a so slovnikom Blazeny z dediny.. Tvoj muz, ak bude chciet, tak urobi co chce, ci s touto "hereckou", alebo bude ina herecka.
Zazila som to v minulosti z opacnej strany. Byvala som atraktivna v mladosti a zazila som taketo "Blazeny", lebo si mysleli, ze chcem ich chlapa. Pritom by som ani bicykel neoprela. Len som sa snazila milo spravat. Ony si to hned zle vylozili. Takze ak nemas ultra atraktivneho chlapa, nic za tym nemusi byt. A ze ti povedala, ze zavidi, ved to ber v dobrom. Ja tiez kamoskam hocico pochvalim. Povien, ze zavidim, aku maju plet, topanky...to neznamena, ze sa zozieram zavistou a nenavistou.

retatka
22. máj 2022

Zrejme je to jej povaha a správa sa tak celkovo k ľuďom ,mužom,je priateľská ,komunikatívna ,možno je i koketna ako píšeš ,no je to jej podstata -povaha a to je veľký rozdiel !To neznamená ,že ide po Tvojom mužovi .Niektoré ženy sú hodne majetnícke a myslia si ,že iné ženy s jej mužom nemôžu ani reč prehodiť .To je chyba .Musíš si viac veriť .Keď bude chcieť chlap tá podvedie a nemusí to byt ani táto ,,herečka ,,Zrejme svojmu mužovi neveríš a tam je ten problém .

autor
23. máj 2022

@stanulienkat keď vidím že niekomu vadí moje správanie ,tak sa stiahnem a nerobím napriek. 🙈Jasné ,ja som na vine.. dobre vedela že som s mojim vonku a písala mu že či ide von. Napríklad ..akoo toto ja nepochopím