Neznáme volanie z tureckého čísla

20. máj 2024

ahojte, dnes ráno o piatej ma zobudil telefonát z cudzieho čísla inej krajiny.. +90 (532) 868 42 75 je to nejaký automat alebo čo je za tým? máte s tým skúsenosti? odkiaľ to má práve moje číslo?

thirstymonk
20. máj 2024

Je to nejaký scam, nevšímaj si to. Denne mi takto volá a smskuje a whatsappuje sto čísel. Odkiaľ má práve tvoje číslo? No on si náhodne čísla vymýšľa a spamuje na tisíce čísel naraz.

simca06022011
20. máj 2024

Ignoruj.

dasufla
20. máj 2024

mne sa toto stalo tento vikend a tiez nejake zahranicne cislo lenze na whatsappe mi to volalo a ked som zdvihla tak nic bolo ticho.

melanta
20. máj 2024

@dasufla aj mne na whatsapp, v sobotu, z Egypta, asi 4x kým som číslo nezablokovala.

dasufla
20. máj 2024

@melanta vies co ale mne ti aj maily chodia take cudne v poslednej dobe, ja len nechapem ze kde si ma nasli.

maranco
20. máj 2024

@dasufla mohli vykradnúť slabo zabezpečenú databázu nejakého eshopu, alebo si vyplnila anketu/súťaž a už si podvodníci predajú tvoje údaje ďalším

zadaj si svoj mail na https://haveibeenpwned.com/ a uvidíš či sa nachádza niekde v ukradnutých databázach

autor
20. máj 2024

@dasufla presneee, aj mne.. je to otravne a neprijemne

rozculena
20. máj 2024

@maranco to by som nerobila...práve po zadaní do nejakého vraj vyhľadávača ukradnutých emailov mi začali chodiť spamy,ktoré som dovtedy nemala.Trvá to už roky.

rozculena
20. máj 2024

@dasufla dúfam,že si tam nedala svoj email