Nezmyselné sny

21. apr 2024

V poslednom čase sa mi snívajú sny, ktoré majú úplne bludy... (Ale jeden je pozitívny) Uvediem pár príkladov: 1) pripravila som si v sne večer posteľ že si idem ľahnúť a ľahol si ku mne chlap. 😂 2) bola som vonku a pršalo všade samá voda ja som začala utekať a šmykla som sa a spadla do vody... Mám trochu zvláštne pocity lebo prvý krát sa mi niečo také snívalo 😆

diewcatqoo
21. apr 2024

Toto su divne sny? To nechci vediet radsej, co sa mne sniva.

autor
21. apr 2024

@diewcatqoo zle som sa vyjadrila, ja som myslela skôr ten druhý... Mala som pocit že sa v tej vody nadýchnem keď som padala tak som sa zľakla

drvanko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
21. apr 2024

nechodíš spať moc najedená? vtedy sa zvykne snívať ale že ozaj nepríjemné sny.

bimbina
21. apr 2024

U mna nahorsi bol asi ked sa mi snivalo ze sa mi stratila dcera . Ale vo sne sa nastastie nasla … toje ze nocna mora. Pocit bezmocnosti a zufalstva . Alebo pochovanie do hrobky… toto su otras sny . 😳

autor
21. apr 2024

@drvanko určite nie

drvanko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bublinka1426
21. apr 2024

toto naozaj divne sny nie su.
ani nebudem pisat co sa sniva dakedy mne

drvanko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
terezka1947
21. apr 2024

Ja som po covide mala cca 3mesiace brutálne sny 🥴

autor
21. apr 2024

@deti95060810 ja už po 18:00 nejem

deti95060810
21. apr 2024

pre mňa nepríjemný sen...naháňa ma exmm s nožom .
snívalo sa mi to pomerne často po rozvode a potom ešte ďalších x rokov - ale to už pomenej.

autor
21. apr 2024

Prepáčte za úprimnosť... Zamýšľala som sa aj nad tým čo sa týka druhého a z časti aj prvého sna či to nie je tým že som sama a chýba mi spoločnosť... Resp. Muzska
Len uvažujem teoreticky

deti95060810
21. apr 2024

tak ten prvý sen aj áno...🙂
druhý - pád do vody ani nie. tam je dôležité aká je tá voda...
ak je čistá - značí zdravie
špinavá voda - choroba.

drvanko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
21. apr 2024

@drvanko možno je to skôr ako túžba

drvanko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
21. apr 2024

@deti95060810 voda bola čistá

heln
21. apr 2024

ano sny odrazaju podvedome tuzby (chlap v posteli) a symboly, co pre teba znamena spadnut do vody musis prist na to sama.
ale co sa divnosti tyka, je to este slabota, mne sa naposledy snivalo o inavazii mimozemstanov, roboti zbierali ludi, ktori sa branili, tych zabili a ja som zistila, ze mam super mentalnu silu, ktorou som dokazala zabijat tych mimozemstanov a pri tom sa vznasat a to nie je zdaleka cele....

januska12323
21. apr 2024

Ešte si v sne nikdy nelietala, utekala pred vrahom alebo hľadala východ, ktorý tam nie je? Sny nemajú žiadnu logiku.

januska12323
21. apr 2024

Môj najzaujímavejší bolo asi tornádo v záhrade inak nuda.

autor
21. apr 2024

@heln spadnúť do vody... Nič strašné len iba sa mi to s niečím spája že sa mi niečo nepodarí na druhý deň... Aspoň ja to tak vnímam. A čo sa týka túžby ako píšeš, máš pravdu. Ale skôr neviem či tomu mám venovať pozornosť

zuzanapjat
22. apr 2024

V mojom prípade, keď som v čírej vode, tak je všetko ok a keď v mútnej tak väčšinou sa deje niečo negatívne mne, alebo v rodine (aj širšej). Čiže vodu si už spájam s tými negatívnymi a pozitívnymi vplyvmi, podľa toho aká voda je. Odpozorovala som si to sama. Čo sa týka divných snov, tak nedávno ma v sne manžel presvedčil, že moje deti nie sú moje, ale že ich má s inou ženou. Normálne som ráno to musela spracovať, že je nemožné, aby neboli moje, keďže som ich porodila. :D

bimbina
22. apr 2024

@drvanko viem ze na nette je snar, skus tam kuki.