V poslednom čase sa mi snívajú sny, ktoré majú úplne bludy... (Ale jeden je pozitívny) Uvediem pár príkladov: 1) pripravila som si v sne večer posteľ že si idem ľahnúť a ľahol si ku mne chlap. 😂 2) bola som vonku a pršalo všade samá voda ja som začala utekať a šmykla som sa a spadla do vody... Mám trochu zvláštne pocity lebo prvý krát sa mi niečo také snívalo 😆
@diewcatqoo zle som sa vyjadrila, ja som myslela skôr ten druhý... Mala som pocit že sa v tej vody nadýchnem keď som padala tak som sa zľakla
nechodíš spať moc najedená? vtedy sa zvykne snívať ale že ozaj nepríjemné sny.
U mna nahorsi bol asi ked sa mi snivalo ze sa mi stratila dcera . Ale vo sne sa nastastie nasla … toje ze nocna mora. Pocit bezmocnosti a zufalstva . Alebo pochovanie do hrobky… toto su otras sny . 😳
@drvanko určite nie
toto naozaj divne sny nie su.
ani nebudem pisat co sa sniva dakedy mne
Ja som po covide mala cca 3mesiace brutálne sny 🥴
@deti95060810 ja už po 18:00 nejem
pre mňa nepríjemný sen...naháňa ma exmm s nožom .
snívalo sa mi to pomerne často po rozvode a potom ešte ďalších x rokov - ale to už pomenej.
Prepáčte za úprimnosť... Zamýšľala som sa aj nad tým čo sa týka druhého a z časti aj prvého sna či to nie je tým že som sama a chýba mi spoločnosť... Resp. Muzska
Len uvažujem teoreticky
tak ten prvý sen aj áno...🙂
druhý - pád do vody ani nie. tam je dôležité aká je tá voda...
ak je čistá - značí zdravie
špinavá voda - choroba.
@drvanko možno je to skôr ako túžba
@deti95060810 voda bola čistá
ano sny odrazaju podvedome tuzby (chlap v posteli) a symboly, co pre teba znamena spadnut do vody musis prist na to sama.
ale co sa divnosti tyka, je to este slabota, mne sa naposledy snivalo o inavazii mimozemstanov, roboti zbierali ludi, ktori sa branili, tych zabili a ja som zistila, ze mam super mentalnu silu, ktorou som dokazala zabijat tych mimozemstanov a pri tom sa vznasat a to nie je zdaleka cele....
Ešte si v sne nikdy nelietala, utekala pred vrahom alebo hľadala východ, ktorý tam nie je? Sny nemajú žiadnu logiku.
Môj najzaujímavejší bolo asi tornádo v záhrade inak nuda.
@heln spadnúť do vody... Nič strašné len iba sa mi to s niečím spája že sa mi niečo nepodarí na druhý deň... Aspoň ja to tak vnímam. A čo sa týka túžby ako píšeš, máš pravdu. Ale skôr neviem či tomu mám venovať pozornosť
V mojom prípade, keď som v čírej vode, tak je všetko ok a keď v mútnej tak väčšinou sa deje niečo negatívne mne, alebo v rodine (aj širšej). Čiže vodu si už spájam s tými negatívnymi a pozitívnymi vplyvmi, podľa toho aká voda je. Odpozorovala som si to sama. Čo sa týka divných snov, tak nedávno ma v sne manžel presvedčil, že moje deti nie sú moje, ale že ich má s inou ženou. Normálne som ráno to musela spracovať, že je nemožné, aby neboli moje, keďže som ich porodila. :D
Toto su divne sny? To nechci vediet radsej, co sa mne sniva.