Nezamestnana a dieta v školke/škole

bubinko83
13. okt 2011

Mamičky ako travite volny čas tie ktore nemate pracu a detičky mate v školke/školke?

klementina
13. okt 2011

@bubinko83 chodim na anglinu, ucim sa a pripravujem na pohovory.

lenka3007
13. okt 2011

@bubinko83 ja vstanem, odnesiem dieťa, urobim si kavicku, precitam noviny na nete, poupratujem (lebo u nas nevydrži byť jeden den poriadok 😠 ), navarim,nakupy ked treba urobim, 2-3 hodiny sa ucim, potom si dam dalsiu kavicku a už je 15.00 a utekam pre maleho do skoly...

bubinko83
autor
13. okt 2011

@lenka3007 a čo sa učiš? Chodiš do školy?

lenka3007
13. okt 2011

@bubinko83 nie doma sa ucim norštinu...

bubinko83
autor
13. okt 2011

@lenka3007 aha,to je dobry napad.Ze by som aj niečo doma študovala? No mna ide niekedy porazit už ,neviem čo mam robit a tie činnosti mam asi take ako ty ale aj tak mi je dlho.

bubinko83
autor
13. okt 2011

a ešte druha vec je že by som si mohla maleho nechat aj doma ale ked mne ho bolo luto ,lebo som ho doma nezabavila ,nudil sa a myslim že v školke mu je lepšie s detmi a aj sa všeličo nove nauči.

lenka3007
13. okt 2011

@bubinko83 tak aj ja už niekedy chytam depky, ten stereotyp je nenormalny. kolko krat sa mi nechce vobec nic, tak len sedim, chodim po byte, citam, a stale cumim na hodinky. Pokial sme byvali na slovensku a maly bol v skolke, tak som mala vzdy nieco na zabitie casu, porobila som si doma, isla som ku kamaratke, alebo za svokrou do roboty, alebo sme s mojou maminou len tak sedeli a debatili, ale tu nikoho nepoznam a ked je mm v praci a maly v skole, tak je to niekedy ubijajuce... preto sa snazim volaco robiť, lebo by mi asi už preplo...

bubinko83
autor
13. okt 2011

@lenka3007 presne ako pišeš a to maš pravdu že ked su aspon pribuzny okolo da sa stym niečo robit. Ja som tiež bola doobeda v meste a s maminou na kavičku,tak dobre to padne človeku. 🙂

sue
13. okt 2011

Babule, však je plno práce všade naokolo vás 😉 pokiaľ sa vám nedarí zohnať platenú, tak treba len pokukať - útulky zvierat sú plné vďačných duší, ktoré sa vyvenčenie dajú čokoľvek, veľa opustených starých ľudí, ktorým by veľmi pomohlo, keby im niekto nakúpil... sú rôzne dobrovoľnícke spolky, ktoré bažia po ďalších pomocníckoch - vy sa dostanete z domu, naučíte sa spústu nových vecí a vráti sa vám minimálne dobrý pocit 😉

lenka3007
13. okt 2011

@sue na slovensku urcite ano... Tu bohuzial nejde bez reci nic, stary ludia po anglicky nevedia, s postihnutymi detmi tiez nemozem robit pokial neviem rec, takze preto sa ucim.... sme v oblasti, kde je velmi riedke zaludnenie a 99% su farmy...

lenka3007
13. okt 2011

@bubinko83 ja tento tyzden mam maleho doma, lebo maju jesenne prazdniny, tak vyplnam cas s nim 🙂