Mamičky ako travite volny čas tie ktore nemate pracu a detičky mate v školke/školke?
a ešte druha vec je že by som si mohla maleho nechat aj doma ale ked mne ho bolo luto ,lebo som ho doma nezabavila ,nudil sa a myslim že v školke mu je lepšie s detmi a aj sa všeličo nove nauči.
@bubinko83 tak aj ja už niekedy chytam depky, ten stereotyp je nenormalny. kolko krat sa mi nechce vobec nic, tak len sedim, chodim po byte, citam, a stale cumim na hodinky. Pokial sme byvali na slovensku a maly bol v skolke, tak som mala vzdy nieco na zabitie casu, porobila som si doma, isla som ku kamaratke, alebo za svokrou do roboty, alebo sme s mojou maminou len tak sedeli a debatili, ale tu nikoho nepoznam a ked je mm v praci a maly v skole, tak je to niekedy ubijajuce... preto sa snazim volaco robiť, lebo by mi asi už preplo...
Babule, však je plno práce všade naokolo vás 😉 pokiaľ sa vám nedarí zohnať platenú, tak treba len pokukať - útulky zvierat sú plné vďačných duší, ktoré sa vyvenčenie dajú čokoľvek, veľa opustených starých ľudí, ktorým by veľmi pomohlo, keby im niekto nakúpil... sú rôzne dobrovoľnícke spolky, ktoré bažia po ďalších pomocníckoch - vy sa dostanete z domu, naučíte sa spústu nových vecí a vráti sa vám minimálne dobrý pocit 😉
@bubinko83 chodim na anglinu, ucim sa a pripravujem na pohovory.