Nevyzdvihnutie balíka

borora
13. sep 2024

Ahojte, pred pár ďňami som si objednala priadzu z Noezonu lebo ju potrebujem do školy na jeden project a dala som na dobierku a na odberné miesto lebo nemôžem platiť na internete kartou alebo prevod na účet. Z nejakého dôvodu balík skončil v alzaboxe a skúšala som to zaplatiť cez ten link ale neprešlo to cez banku (peniaze mám na zaplatenie). Napísala som mail Noezonu, s tým že sa ospravedlňujem a vysvetlila, že to malo prísť na odberné miesto a plánovala som platiť hotovosťou. Nechcem skončiť na súde, kvôli tomu, že som si neprebrala balíček. Ocenila by som pohľad niekoho iného na túto situáciu a možno aj radu, čo ešte spraviť. Poštovné bolo 2€, čo nie je veľa ale pre firmu to môže byť veľa.

sevrin
13. sep 2024

Ja som sa ešte nestretol s tým, že by niekoho kvôli nevyzdvihnutému balíku hnali pred súd. Však to by súdy nerobili nič iné, len súdili ľudí za nevyzdvihnuté balíky. Koľko je za to? 10-15 rokov?

raztovsetkozmizne
13. sep 2024

Skôr si myslím že to Alza bude ešte držať u seba v niektom svojom DEPE.

iritka
13. sep 2024

@borora na alzaboxe byva terminal na zaplatenie, tam ti nejde uhradit? Na sud ta nikto neda.

janai1
13. sep 2024

@iritka balík objednaný mimo alzy nevieš uhradiť cez ich terminál logicky.

ssimusska
13. sep 2024

@borora Keby majú hnať pred súd každého jedného kto si nevyzdvihne balík ( máme v práci výdatné miesto), tak by súd nič iné neriešil. Denne berie kuriér späť od 5 do 20 balíkov 😄

maranco
13. sep 2024

@borora choď k boxu vybrať zásielku s niekým kto má platobnú kartu a nech svojou kartou zaplatí a ty mu dáš hotovosť

brloh
13. sep 2024

To je milé, že "nechcem skončiť na súde" za neprevzatú zásielku 😀

katariiinkaa
13. sep 2024

@janai1 jasné že vie, alzaboxy už dlho spolupracujú so SPS. Dajú sa tam normálne doručiť balíky od SPS, nezáleží na tom odkiaľ bol balík objednaný.. Dá sa to tam normálne prebrať aj zaplatiť cez terminál, rovnako ako pri zásielkach z alzy.

karolinakr
14. sep 2024

oni kolkokrat ani neodpovedaju, pisala som do mall.sk maju na hačiku, adresa žiadna, keby som si to sama nevybavila a ešte mala hovoro s "robotom", tiež mi beru zasielku naspäť..proste nestihaju alebo kašlú na to

evansova
19. sep 2024

Ja som tiez nevyzdvihla balik z boxu. Ziadala som ho poslat na dobierku (zasadne neplatim kartou cez internet). Prisla sprava, ze si mam bali vyzdvihnut z boxu a zaplatit kartou! Ak nevedia dodrzat požiadavku, nech si trhnu nohou.
Nic sa nestalo, ziaden konakt z ich strany.