Dobry den chcem sa opytat narodili sa nam dvojcatka chlapec i dievcatko a dievcatko ma jedno usko nevyvinute deticky maju 5dni Dakujem Vam za pomoc😢😢
Dakujem Vam pekne za pomoc😢😢😢
@miki661 Gratulujem k babätkám a uško pokiaľ je funkčné toto je len kozmetická záležitosť , ako píše vedomilka budú jej to vedieť pekne urobiť 🙂
Netrápte sa ... sú aj horšie veci , a postihnuté babatká, či ťažké dg.
Prajem veľa veľa radosti s drobčekmi a nech pekne prospievaju a sú zdravé .
Vy potrebujete teraz podporu a pomoc rodiny , na skoré zotavenie a pomoc s detičkami .
Posielam 🤗 objatie a držím palce !
Dakujem za pomoc
Krasna je🙂
Je nadherna 🙂🙂 A ako uz pisali, usko je malickost (casom riesitelna) oproti radosti, ktora vas caka 😉 Drzim palce!!
Dievcatko je nadherne 😍 ak na usko pocuje,vobec sa tym netrap.. casom dorastu vlasky a ked bude vacsia,mozete jej ho dat urobit.. poznam chlapca,ktory ma usko akoby zrastene,nema tam ani tu jednu cast,co tvoja dcerka.. tiez boli rodicia zufali,ked sa narodil,chodili aj po doktoroch,ci to nezoperuju a nakoniec to nechali tak.. na usko pocuje,ma 12 rokov a nijako ho to neobmedzuje...ak bude chciet,urobia mu to v dospelosti,ale zatial to nikoho netrapi.. nestresuj sa,tes sa zo zdravych krasnych deticiek,su dokonale take ake su 😍 drzte sa a prajem vela zdravia a radosti 😘
Dakujem
zdrave dievcatko, to je len len mala kozmeticka vada. kamaratkina mala mala extra kozu ked sa narodila na uchu jej to ako 2-3 mesacnej odrezali. Riesila by som to na tvojom mieste do 1 roka predtym ako si to dieta zacne uvedomovat. chrupavku jej treba troska posunut, to je male usko do par mesiacov uvidis ci sa to aj samo nevyrovna.
Krásna je, Bambuľka 🙂 vela zdravíčka!
naozaj to nevyzerá zle, moja kolegyňa má švagrinú, ktorej dievčatko sa narodilo bez ušnice, takže toto je podľa mňa riešiteľné, ďalšej známej sa narodil synček so zrastenými 3 prstami na nohách, jednoducho tá blanka ostala, ale že sa to bude riešiť až keď bude v školskom veku najskôr, lebo nôžka stále rastie.
Je nádherná, netráp sa tým.. ☺️ nie je to nič vážne.. Gratulujem.. Je naozaj veľmi krásne bábätko 😊
nadherna je malinka.gratulujem ☺
Aj mu to usko inak odstava ako to druhe 🙂
Musia všetky detičky byt zdravučke☺☺☺☺
Myslim si, ze to je skor na konzultaciu u plastického chirurga. Krasne dievcatko. Viem ze ta to trapi, ale dr.vedia robit zazraky a usko jej isto spravia pekne. Drzim palceky.