Ahojte, prenajímatelka bytu kde sme bývali nám stále nevyplatila preplatky za vodu a kúrenie- 90 €.. strašne dlho som od nej pýtala vyučtovanie,najprv nás chcela oklamať že bol malý nedoplatok, no na moje naliehanie poslala vyučtovanie.. boli tam nedoplatky vyše 400€ lebo neplatila, a z toho boli stiahnute preplatky 150€.. vypýtala som si od nej 90€ ( 4 mesiace tam bývala ešte ona, 8 my).. súhlasila no peniaze stále neposlala..ako aj pri elektrike stále používa tú otrepanú vetu: keď budem mať..dala som jej lehotu 2 týždne, no mám pocit že sa nechystá ich poslať..Boli sme cez realitku, zaplatili sme poplatok a teda právne služby boli v cene.. Máte skúsenosti? Už mám nervy 😖 😠
@katarinamarkova podla zmluvy idú preplatky nám.. inak by som to neriešila
@adriana458 tak jej len jednoducho s kludom anglicana povedz, ze ci ti ich do konca tyzdna vrati, len aby si vedela ci mas ist v pondelok s tym navrhom na sud.....vraj jej nechces pridavat dalsie vydavky vo forme sudnych trov a poplatkov z omeskania ktore bude musiet ona hradit....tak ty ako dobra dusa jej davas este cas do konca tyzdna.
a v realitke si sa bola pytat ako mas postupovat? co ti tam povedali?
Volala som realiťákovi čo nám to vybavoval, ale nedovolala som sa mu, doteraz mi ani sms neprišla o zapojení.. ale pred pár mesiacmi som ho s tým 2x otravovala a vraj jej dohovorí.. no efekt žiadny.. v piatok to budú dva týždne ktoré som jej dala.. Na to že počkám 2 týždne mi odpovedala že: Ako chcete.. 😠
@adriana458 tak zajdi priamo do realitky nie? alebo najdi cislo na nete, ved urcite ju nezastupuje len jeden realitak 🙂 ps: ti sa striedaju castejsie ako ponozky 🙂 ved zmluvy o sprostredkovani ste podpisovali s realitnou kancelariou, nie s konkretnym pracovnikom 🙂
@katarinamarkova Určite to budem riešiť s realitkou, ale dávam jej čas do piatku ako som jej predtym napisala..dnes jej ešte napišem že ak nepošle, v pondelok idem do realitky a budem riešiť navrh na sud.. bola by som rada keby sme sa tomu vyhli, ale tie peniaze jej nenecham a ani nebudem čakať do Vianoc.. už len zato aký je to hnusný človek.. v osmom mesiaci tehotenstva na mňa neprávom blačala že sme ešte neposlali peniaze - pomýlila si dátum
@adriana458 v zmluve o prenajme mate ako riesene doplatky nedopolatky? to je podstatne!