Nevyznate sa niekto do chuti co chce nimi telo signalizovat ked raz za cas clovek dostane chut na vajicka, ale ze hned si ich musi spravit? Vacsinou na pomazanku alebo vajicka na tvrdo. Na nete to neviem najst 🙂
@tenerifka 😃 k pazravosti mi staci pecivo 😑
Potrebujes na pazravost vyhovorku?
Pozri si zlozenie...od bielkovin, po vit E, D to moze byt hocico...
🙄 Co by to malo znamenat? Akurat to, ze mas chut na vajca, ziadny skryty zamer nehladaj.
Ja som mala teraz neprekonatelnu chut na fidorku. Bohvie co mi tym telo chcelo povedat 🤔
@mabenn dakujem, vidim, ze jedina si pochopila co sa pytam, idem nastudovat. 🙂
Mne chyba kazdy den vitamín Č, niekedy R a inokedy P
Neviem ci to moze byt ze si telo 'pyta' vit D, B, zinok, selen alebo zelezo? Telo vie co chce, okrem mojho. To by jedlo len somariny . 🤭
Nepochopili... ked telu chyba potrebna latka, tak si pyta urcitu potravinu a nie, nie je to pazravost.
@kinderzwillinge áno, týmto smerom som vytvárala diskusiu 🙂 asi nie každý tomu rozumie, tak ako ja, ale pri iných potravinách viem čo mi chýba.. len tieto vajíčka 🙂 ale môže byť bielkovina v mojom prípade
ano ja som pochopila, len som chcela odlahcit.
Č poznate, P je pepsi a R rezeň.....
A čím sú vajíčka také záhadné, že iba pri nich nevieš zistiť, čo ti chýba? A ako vieš rozoznať, či to nie je iba proste chuť na niečo, čo máš rada, ale že ti telo signalizuje, že ti niečo chýba?
Vajíčka sú zdravé, ak máš na nich chuť, pokojne si daj. Len mi tak napadlo, keď som ja mala také stavy, že keď som na niečo dostala chuť, musela som to mať za každú cenu, hoci aj o polnoci, tak som bola tehotná. 😉
Áno moja kamarátka jedla kriedu,v tehotenstve. Asi jej chýbal vápnik. tiež riadna pažravica 🙂 ;)
Mavam to iste... mne sa vajicka ziadaju v obdobiach, ked na cas vylucim zo stravy maso. Predpokladam, ze bielkoviny a vapnik mi chyba.
Pazravost?😎