Nevydržateľná chuť na vajíčka/vajíčkovú nátierku, vajíčka na tvrdo

21. júl 2021

Nevyznate sa niekto do chuti co chce nimi telo signalizovat ked raz za cas clovek dostane chut na vajicka, ale ze hned si ich musi spravit? Vacsinou na pomazanku alebo vajicka na tvrdo. Na nete to neviem najst 🙂

tenerifka
21. júl 2021

Pazravost?😎

autor
21. júl 2021

@tenerifka 😃 k pazravosti mi staci pecivo 😑

dskjhfdlkdjhl
21. júl 2021

Potrebujes na pazravost vyhovorku?

mabenn
21. júl 2021

Pozri si zlozenie...od bielkovin, po vit E, D to moze byt hocico...

belllinka
21. júl 2021

🙄 Co by to malo znamenat? Akurat to, ze mas chut na vajca, ziadny skryty zamer nehladaj.
Ja som mala teraz neprekonatelnu chut na fidorku. Bohvie co mi tym telo chcelo povedat 🤔

autor
21. júl 2021

@mabenn dakujem, vidim, ze jedina si pochopila co sa pytam, idem nastudovat. 🙂

cacianka
22. júl 2021

Mne chyba kazdy den vitamín Č, niekedy R a inokedy P

lavender273
22. júl 2021

Neviem ci to moze byt ze si telo 'pyta' vit D, B, zinok, selen alebo zelezo? Telo vie co chce, okrem mojho. To by jedlo len somariny . 🤭

kinderzwillinge
22. júl 2021

Nepochopili... ked telu chyba potrebna latka, tak si pyta urcitu potravinu a nie, nie je to pazravost.

autor
22. júl 2021

@kinderzwillinge áno, týmto smerom som vytvárala diskusiu 🙂 asi nie každý tomu rozumie, tak ako ja, ale pri iných potravinách viem čo mi chýba.. len tieto vajíčka 🙂 ale môže byť bielkovina v mojom prípade

cacianka
22. júl 2021

ano ja som pochopila, len som chcela odlahcit.
Č poznate, P je pepsi a R rezeň.....

belllinka
22. júl 2021

A čím sú vajíčka také záhadné, že iba pri nich nevieš zistiť, čo ti chýba? A ako vieš rozoznať, či to nie je iba proste chuť na niečo, čo máš rada, ale že ti telo signalizuje, že ti niečo chýba?

h2
22. júl 2021

Vajíčka sú zdravé, ak máš na nich chuť, pokojne si daj. Len mi tak napadlo, keď som ja mala také stavy, že keď som na niečo dostala chuť, musela som to mať za každú cenu, hoci aj o polnoci, tak som bola tehotná. 😉

denda007
22. júl 2021

Áno moja kamarátka jedla kriedu,v tehotenstve. Asi jej chýbal vápnik. tiež riadna pažravica 🙂 ;)

78787878
22. júl 2021

Mavam to iste... mne sa vajicka ziadaju v obdobiach, ked na cas vylucim zo stravy maso. Predpokladam, ze bielkoviny a vapnik mi chyba.